Ingatlan, eladó lakás, 255 m2, 49.500.000 Ft Budapest, XI. kerület, Tétényi út

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

49.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
XI. kerület, Tétényi út
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
255
Szobák száma:
9
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Hivatkozási szám: E-SSZE-0010 AZONOSÍTÓ: E-SSZE-0009

Budapesten a XI. kerületi Tétényi úton egy nyolcvanas években épült ikerházban eladásra kínálunk egy földszinti, egy tetõtéri és egy alagsori lakrészt, melyek egyenként 85 nm alapterületûek.
Az épület igényesen megépített és kialakított, földszinti lakásához két terasz tartozik, szobái több üvegfelülettel rendelkeznek, oszthatók, alakíthatók. Konyhája kamrás, három szobája világos, kényelmesen élhetõ élettér, hasonlóan a többi mellékhelyiséghez.
Alagsori részén két autóbeálló, és néhány tároló helyiség kapott helyet, fürdõszobájában a fûtést szolgáltató gázkazán található. Feltételei alapján lakás kialakítására alkalmas terület, hasonlóan a tetõtérhez, ahol jelenleg két nyílászáró juttatja be a fényt. A födém stabil, a villany és a víz bevezetésre került, a gáz és a csatorna kialakítása még várat magára.
Az ikerházrészbõl egy lakrész már eladásra került, ahol önálló fûtés és meleg víz ellátó kazán mûködik, az ingatlan további három szintjét lehetõség szerint egy idõben szeretnék továbbadni.
Az alagsori szinten lévõ helyiségek különbözõ módon hasznosíthatók, akár bérbe adott garázs formájában, akár üzlethelyiségként.
Az ingatlant több generációs családoknak, baráti házaspároknak ajánljuk, de olyan befektetõknek is, akik bérbeadással hasznosítanák a lakószinten kívüli tereket.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendõ otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerzõdés díjából kedvezményben részesülnek

Felmerülõ kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: 06-20-852-8400

További ajánlataim:
http: startingingatlan.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-20-852-8400
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 22648
IB azonosító: 9707010

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező