Új építésű, Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 350 m2, 17.990.000 Ft Keszthely kistérség, Vonyarcvashegy

Ár:
17.990.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Vonyarcvashegy
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
350
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

ÉLELMISZERÜZLET VAGY ÉTTEREM VONYARCVASHEGY KÖZPONTJÁBAN!!


ELADÁSRA KÍNÁL IRODÁNK VONYARCVASHEGY KÖZPONTJÁBAN AZ ÚJ RENDEZVÉNYKÖZPONTAL SZEMBEN EGY 8 ÉVE SIKERESEN MŰKÖDŐ ÉLELMISZERÜZLET AMI ELŐTTE ÉTTEREMKÉNT MŰKÖDÖTT. A 200+150NM-EN ELHELYEZKEDŐ ÜZLET EMELETÉN VAN EGY HELYSÉG AHOL A NYÁR FOLYAMÁN OTT LEHET ALUDNI. A KÖRNYÉK SZEZONBAN NAGYON FORGALMAS 150 MÉTERRE VAN A STRAND BEJÁRATÁTÓL , AZ ODA VEZETŐ ÚT AZ ÉPÜLET ELŐTT MEGY EL.
A HAMAROSAN NYÍLÓ ÚJ VITORLÁSKIKÖTŐ MIATT AZ EGYÉBKÉNT IS NAGYON NÉPSZERŰ TELEPÜLÉS MÉG FELKAPOTTABB LESZ.


A KÖRNYÉKRŐL:

Vonyarcvashegy a Balaton egyik ékszerdoboza, csodás panorámával, befogadó kedves helyi lakosokkal. Strandja többszörös legjobb balatoni strand győztese, hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és modern játszóterekkel.Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin, Zala megye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet-nyugat irányba nyitott. Így fut a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonal is keresztül a településen, amelyen a település egy vasútállomása elővárosi szerelvényeket és Pécsről, valamint Szombathelyről gyorsvonatokat fogad.
A község főútja a 71-es másodrendű főút, amely a Balaton északi parti településeivel és Keszthellyel köti össze. Vonyarcvashegy Keszthely felől kiválóan megközelíthető autóbusszal, de Tapolcáról sűrűn járnak járatok.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Takács Tibor
70/454-0469

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693816
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ004130
IB azonosító: 9460129

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező