Ingatlan, eladó telek, 1.531 m2, 17.901.000 Ft Keszthely kistérség, Vonyarcvashegy

Ár:
17.901.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Vonyarcvashegy
Alapterület(m2):
1531
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

Az Openhouse Ingatlanhálózat keszthelyi irodája kínálja eladásra ezt a kiváló adottságú építési telket, Vonyarcvashegy balatoni oldalán. Széles nyugodt utcában, állandó és nyaraló lakosokkal. Bolt, buszmegálló, játszótér a közelben. A Balaton part valamint a strand egy kellemes sétával könnyen elérhető. A telken található egy régi nyaraló, stabil alappal és falakkal rendelkezik. Átépítés után nyaralónak, vagy akár családi háznak is tökéletes. Ha nem az Openhouse saját internetes oldalán találkozott hirdetésemmel és bővebb információt szeretne kapni róla,
kérem látogasson el weboldalunkra és keresse a #93436 számú hirdetést:www.keszthely.oh.huAmennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőségeket rejtő eladó építési telek, forduljon hozzám bizalommal:
Szabó Ferenc 0670 610 3927
e-mail: szabo.ferenc@oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70/610-3927
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 93436
IB azonosító: 9598771

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező