Ingatlan, eladó nyaraló, 40 m2, 11.500.000 Ft Keszthely kistérség, Vonyarcvashegy

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

11.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Vonyarcvashegy
Alapterület(m2):
40
Telek terül.(m2):
600
Ingatlan állapot:
Kiváló
Szobák száma:
1

 Leírás:

FELÚJÍTOTT NYARALÓ VONYARCVASHEGYEN!!

FIGYELMÜKBE AJÁNLOK VONYARCVASHEGY EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN EGY 40NM-ES TELJES FELÚJÍTÁSON ÁTESETT 2 SZOBÁS NYARALÓT. A GYÖNYÖRŰ ZÖLD FÁS TELEK AMIN ÁLL AZ INGATLAN 600NM-ES. AZ ÉPÜLETBEN MINDEN VEZETÉK KI LETT CSERÉLVE. A PADLÓZAT ALATT ÚJ FŰTŐSZÁLAK VANNAK, ÍGY A GÁZ BEVEZETÉSÉVEL AMI KARNYÚJTÁSNYIRA VAN A FŰTÉS MEGOLDOTT. A NYARALÓ BŐVÍTHETŐ, ILYEN IGÉNY ESETÉN MÁR TERVEZET IS VAN. A TELKEN TALÁLHATÓ MÉG EGY ÉPÜLET AMI RAKTÁROZÁSRA SZOLGÁL.

- kedvező ár
- csodás környezet, jó levegő
- kedves szomszédok


Vonyarcvashegy a Balaton egyik ékszerdoboza, csodás panorámával, befogadó kedves helyi lakosokkal. Strandja többszörös legjobb balatoni strand győztese, hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és modern játszóterekkel. Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin, Zala megye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet-nyugat irányba nyitott. Így fut a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonal is keresztül a településen, amelyen a település egy vasútállomása elővárosi szerelvényeket és Pécsről, valamint Szombathelyről gyorsvonatokat fogad.
A község főútja a 71-es másodrendű főút, amely a Balaton északi parti településeivel és Keszthellyel köti össze. Vonyarcvashegy Keszthely felől kiválóan megközelíthető autóbusszal, de Tapolcáról sűrűn járnak járatok.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Takács Tibor
70/454-0469

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693816
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: NY005090
IB azonosító: 9527185

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező