Ingatlan, eladó lakás, 80 m2, 21.900.000 Ft Keszthely kistérség, Vonyarcvashegy

Ár:
21.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Vonyarcvashegy
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
80
Szobák száma:
4
Ingatlan állapot:

 Leírás:

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN:

Keszthellyel szomszédos településen, VONYARCVASHEGYEN HANGULATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓPARKBAN, 80 M2- ES, ELSŐ EMELETI , SZERKEZETKÉSZ TÁRSASHÁZI LAKÁST kínálunk eladásra. Zárt lépcsőházból egy előtéren át juthatunk a lakás helyiségeibe, ahol nappali - étkező, konyha, három szoba, fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található. A nappaliból udvarra néző kilátással fedett terasz nyílik. A lakás kialakítását tekintve szerkezetkész, az új tulajdonos előtt áll a lehetőség, hogy elképzeléseinek megfelelően megtervezze, és meg is valósíthatja otthonát! Igény esetén, -  előzetes egyeztetést követően - egyedi ajánlat alapján a jelenlegi tulajdonos vállalja a munkálatok kivitelezését. A lakás a jó elosztásnak, a megfelelő méretű, élhető helyiségeknek köszönhetően ideális élettér a nagyobb családok számára is. A megfelelő komfort érzetet kondenzációs gáz - fűtési rendszer biztosítja.  A parkolást egyszemélyes udvari beálló szolgálja, a lakópark területe zárt, kizárólag a lakások tulajdonosai számára biztosított a szabad bejárás. A belső udvar térkövezése, parkoló beállók kiépítése, és az udvar parkosítása jelenleg is folyamatban van. A zárt lakóparkba elektromos kapun juthatunk.

Az ingatlant kitűnő megközelíthetősége, Keszthely közvetlen közelsége, a nyugodt, csendes, természetközeli környezet és az ideális élettér teszi igazán vonzóvá. Közvetlen közelében számos ismert túraútvonal, kiépített kerékpárút, kilátók találhatók, mely aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.

AJÁNLOM FIGYELMÉBE!

ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÁS ESETÉN SZOCPOL IGÉNYELHETŐ, ÍGY JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL, ILLETÉKMENTESEN TEHETNEK SZERT A LAKÁSRA ELSŐ TULAJDONOSAI. NE VÁRJON, NE SZALASSZA EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!CSALÁDI OTTHON KEDVEZMÉNY SZINTÉN IGÉNYELHETŐ! 

AMENNYIBEN AZ INGATLAN ELNYERTE TETSZÉSÉT, BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL:

06/70 6000-847

Ingatlan vásárlása esetén irodáinkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, energetikai tanúsítvány elkészíttetése. 

Hitelfelvételi és biztosítási lehetőségek, kedvezményes konstrukciókkal, személyre szabott, egyedi ajánlattal, kizárólag az Openhouse ügyfelei számára!

Irodánkban hétvégén is teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! 

Nálunk mindig Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-600-08-47
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 89839
IB azonosító: 9333358

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező