Ingatlan, eladó ház, 65 m2, 18.500.000 Ft Tatabánya kistérség, Vértesszőlős

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

18.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Vértesszőlős
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
65
Telek terül.(m2):
1016
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Ingatlan állapot:
Kiváló

 Leírás:

Eladásra kínálunk Vértesszőlős csendes utcájában egy egyedi elképzelések alapján, teljesen felújított családi házat. Az ingatlanban egyszerre jelenik meg a múlt és a jelen, így műszakilag megtaláljuk a mai kornak megfelelő, minőségi megoldásokat, mint például az automata öntözőrendszert, a 24 órás kamerarendszert, melyek mellett egyszerre jelennek meg a régmúlt nemes, restaurált darabjai, mint például az egyedi, kézzel gyártott beltéri ajtók.
Az ingatlan kertje szintén egyedülálló, köszönhetően az épület elhelyezkedésének, mely a település felső részén található, így egyedülálló és csodálatos panorámát nyújtva az itt lakók számára. Ezen kívül a telek három részre osztott, így egy díszkert, egy panorámakert és egy gyümölcsös különül egy egymástól, teraszosan. Az ingatlanhoz tartozik egy 25 nm alapterületű fedett terasz, mely kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre, továbbá egy 15 nm-es, eredeti borospince.
A 25 nm alapterületű fedett terasz kiváló lehetőséget biztosít a bővítésre, itt az új tulajdonos a tetőszerkezet bontása nélkül tud kialakítani igény szerint akár 2 további hálószobát is. Továbbá, ha még mindig kicsinyek bizonyulna az ingatlan a tetőtér beépítése is lehetséges, ahol további lakótér nyerhető.

Ha úgy gondolja, hogy kíváncsi a gyönyörű vértesszőlősi panorámára, vagy esetleg kíváncsi ajánlatunkra, vegye fel velem a kapcsolatot és engedje meg, hogy bemutathassam Önnek ezt a kiváló otthont!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707168151
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H277053
IB azonosító: 9552630

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező