Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 70 m2, 90.000.000 Ft Gárdony kistérség, Velence

Ár:
90.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Velence
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
70
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Iroda kategóriája:
Családi házban
Elhelyezkedés:
Udvarban

 Leírás:

Munka, élet és akár hobbi egy helyen!

Velencén eladó egy jelenleg is működő és profitot termelő cukrász üzem! A családi ház udvarában elhelyezkedő kis üzem, az idők folyamán nagy elismerésre tett szert, több embert is foglalkoztat és nagyon sok helyre szállít. Minden ami a működéshez szükséges, gépek, berendezések, autók, munkaerő és ami szinte a legfontosabb a kiépített kapcsolati körök, mind az új tulajdonos javait képezik majd. Ami köztudott, hogy mindig az elindulás a legnehezebb folyamat. Itt ezzel nem kell "küzdeni", szinte folytatni lehet a korábbi tevékenységet és a jelenlegi tulajdonosok, minden tudásukat átadva, segítik, kísérik tovább a folyamatot, természetesen, ha erre igény lesz.

Az üzemmel egy udvaron található két lakrészes, külön bejáratos családi ház is a vételár részét képezi. Itt az új tulajdonos és akár a felső szinten még egy család vagy a dolgozók lakhatása is megoldható. Szintén plusz bevételi forrásként, akár bérbe is adható a felső szint.

A közelben minden közintézmény megtalálható és Székesfehérvár 10perc alatt elérhető. Teljesen be lehet rendezkedni egy teljes élethez, munka, szórakozás, hobbi és kikapcsolódás a Velencei tó partján!

Ne hagyja ki, gondolkozzon a lehetőségen és jöjjön nézze meg!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ipari altípusok:
Műhely
Bérleti jog:
Tulajdoni jog

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06305095044
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9429007

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező