Ingatlan, eladó ház, 80 m2, 11.900.000 Ft Keszthely kistérség, Vállus

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

11.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Vállus
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
80
Telek terül.(m2):
1600
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

A KESZTHELYI HEGYSÉG ÖLELÉSÉBEN, A BALATON MÁSODIK VONALÁBAN, VÁLLUS ERDŐKKEL ÖVEZET KÖRNYEZETÉBEN, SZÉPEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

A tágas kertben külön épületben nyári konyha, tároló és a kazán kapott helyet. Külön épület biztosítja a gépkocsik tárolását is. A jó elrendezésű ház szobái tágasak. Konyhája és az átalakított nagyméretű kamra nemcsak a főzés, hanem nagyobb család étkezési lehetőségét is biztosítja.
A felújítás során, nem csak a burkolás, hanem a vezetékek cseréje is megtörtént. A nyílászárók cseréje mellett a ház külső szigetelése is biztosítja a meleg megtartását. A fűtés a központi rendszeren kívül jól működő cserépkályhával is lehetséges.
A község közigazgatásilag Balatongyörökhöz tartozik, amely egy erdei úton keresztül gyalog is megközelíthető, de a többi közeli város mint Keszthely,Hévíz, Tapolca, Sümeg 10 km-es körzetben helyezkedik el. A szomszédos községben amely gyalog 10 perc alatt megközelíthető, óvoda és iskola biztosítja a kisgyermekes családok itt lakását.
Az épület a vidéki élet kedvelőinek nem csak állandó lakhatásra, hanem a hobby kertészkedőknek vagy a vadászati élményekre vágyók kikapcsolódását is lehetővé teszi. Itt megy keresztül a kék túra útvonal, amely számos környező természeti adottság megismerésére ad alkalmat. A karnyújtásnyira elhelyezkedő gyógyfürdők, minden korosztály számára kikapcsolódási és felüdülési lehetőséget teremthet WELLNESS SZOLGÁLTATÁSAI által minden korosztály részére.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT:
KAJDEL ZSUZSANNA Vezető Tanácsadó

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693121
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H158136
IB azonosító: 6706254

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező