Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 11.000 m2, 700.000.000 Ft Budapest, VIII. kerület

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

700.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
VIII. kerület
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
11000
Telek terül.(m2):
2270
Ingatlan állapot:

 Leírás:

P16776

Budapest szívében a VIII. ker.-ben 12 emeletes, négycsillagos szálloda projekt eladó

Budapest szívében a VIII.ker-ben a Keleti pályaudvar mellett nagy forgalmú főútvonal mentén, METRO- és kereskedelmi csomópontnál kínáljuk eladásra ezt a 12 emeletes, négycsillagos szálloda - és rehabilitációs központ projektet.

A 2270m2 - amely egy Egészségügyi Központ tőszomszédságában található - földszint (800m2) + 11 emelet ( összesen: 11000m2 hasznos alapterület) önálló helikopter leszálló, kettő szint mélygarázs és egy 1300m2-es konferencia és uszoda-wellness központ kerül kialakításra.

A leendő épületben vegyes funkció létesül, amelyben egy négycsillagos szálloda fog működni, amelyhez műszakilag és funkcionálisan is leválasztva egy egészségügyi központ (rehabilitáció, táplálkozástudomány, életmód tanácsadás ...) kapcsolódik, amely az épület kórházhoz közelebb eső felében helyezkedik el.
A szállodaépület egy átlagos szintjén 26 szoba egység kap helyet, melyhez két lépcsőház, 4 vendég lift és személyzeti lift biztosítja a szükséges mértékű közlekedési kapacitást.

Különleges sajátossága az épületnek az éjjel - nappal működtethető helikopter leszálló, amely 37 m magasságban az épület legfelső szintjének tetejéhez kapcsolódik egy önálló lépcsőházi mag befejezéseként, kiszolgálva a szállodai épületet ill. a betegszállítói tevékenységet. Ez a helikopter leszálló Európában is egyedülálló, különleges építészeti alkotás lesz. Az üzemeltetés során keletkező helikopter zaj ellen különleges épületszerkezeti megoldásokkal, fokozott hangszigetelő képességű üvegszerkezetek beépítésével védekeznek. A baleseti mentés funkcionálisan nem érinti a szálloda üzemszerű működését, ugyanis 37 m magasban egy acélszerkezetű híd segítségével történik a közvetlen kapcsolat az Egészségügyi Központ főépületével.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/16776

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 459 7733
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 16776
IB azonosító: 8319152

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező