A lehetőségek tárháza Gyál kistérség, Üllő

Ár:
92.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Üllő
Üzleti ingatlan típusa:
Ipari
Alapterület(m2):
648
Telek terül.(m2):
3310
Ingatlan állapot:
Kiváló
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Az építés ideje:
2005

 Leírás:Kérem, engedje meg, hogy bemutassam Önnek Üllő város legkiválóbb befektetési lehetőségét, mely hatalmas ipari komplexum formájában ölt testet.

A repülőtértől csupán 10 kilométerre található az ipari létesítmény és ennél fogva könnyen megközelíthető. Benzinkút, étterem és minden más a lábai előtt hever.

A robusztus épület szuterén szintjén 12 autó parkolása megoldott illetve a telken nagyjából még 110 autó parkolhat, lehetőség szerint. A kültéri parkolók még nem kerültek kialakításra.
Az ingatlan adottságainak köszönhetően rengeteg lehetőséget nyújt egy vállalkozás céljára.

A földszinti lakóteret hatalmas és világos recepció, két hálószoba, személyzeti fürdőszobák és toalettek, hulladéktároló helység illetve egyéb helységek alkotják.

Az emeleti lakrészben található hét, különálló hálószoba, melyek közül kettő saját fürdőszobával és toalettel rendelkezik, továbbá kialakításra került még két, különálló fürdőszoba, toalettel együtt.

Az épület újszerű állapotban található és egyedi stílusával illetve harmonikus kialakításával igazán nagyszerű vételi ajánlatnak minősül.

Kiválóan alkalmas lehet egészségház, reptéri panzió és parkoló, akár szórakozóhely üzemeltetésére. Nyilván ezek csak opciók, amennyiben Önnek van egy szuper ötlete, mellyel Üllő városában szeretne sikereket elérni és céljai megvalósításához, ez az ingatlan lenne a megfelelő, kérem, keressen fel soron kívül. Várom hívását!

(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Terasz
Új nyílászárók

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 (70) 422-2567
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 405300
IB azonosító: 9281239

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező