Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 326 m2, 62.500.000 Ft Tatabánya kistérség, Tatabánya

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

62.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Tatabánya
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
326
Ingatlan állapot:
Átlagos
Fűtés típusa:
Távfűtés

 Leírás:

Tatabánya Óvárosban eladó 2 szintes iroda-üzletház. Hasznos területe 320 m2, de igény esetén a lapos tetős épület egy beépíthető tetőtérrel bővíthető is. A terepadottságoknak köszönhetően mindkét szint az utcafrontról megközelíthető bejárattal rendelkezik. Az alsó szinten üvegportállal és önálló bejárattal rendelkező kereskedelmi egység céljára is alkalmas helyiség, irodák és vizesblokk található. A felső szint is középfolyosós, külön nyíló iroda helyiségekkel, vizesblokkokkal, öltözőkkel. Az épület távfűtéses, önálló mérhető hőközponttal. Az épület mellett 13db parkoló áll az ingatlant használók rendelkezésére.

Az iroda-üzletház közvetlen környezetében kisebb szakboltok, társasházak találhatóak.

Buszmegálló 100m-en belül található. A városközpont 5-10 perces utazással, az M1-es autópálya óvárosi csomópontja 2-3km-es autózással érhető el.

TISZTELT VÁSÁRLÓ!
Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. Jövedelempótló biztosításunkkal, már havi 1500 Ft-tól kivédheti a munkanélküliség vagy keresőképtelenség kockázatát.

TISZTELT ELADÓ!
Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 600 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707169546
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: UZ001427
IB azonosító: 9006624

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező