Ingatlan, eladó ház, 152 m2, 33.000.000 Ft Tatabánya kistérség, Tatabánya

Ár:
33.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Tatabánya
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
152
Telek terül.(m2):
1800
Szobák száma:
4
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Nem mindennapi ingatlan,nem mindennapi lehetőségekkel!

El tudja képzelni,hogy otthona egyben saját lovardája,wellnesse és számos programlehetőség helyszíne legyen?

Dőljön hátra és figyeljen,ugyanis a Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tatabánya külterületén,Síkvölgyön egy kisebb birtokot.
Az ingatlan 2001-ben épült,az 1800 nm telken lévő 152 nm családi házzal,98 nm,5 boxos istállóval,67 nm kisházzal,55 nm fürdő házzal,ami szaunával,medencével felszerelt.
Megközelíthetősége aszfalt úton,több irányból lehetséges.Az épületek földszintes kialakításúak.A lakóház elrendezése a következő:előszoba,tágas nappali étkezővel,a konyha kapcsolódásával,3 szoba,nagy méretű fürdőszoba,külön wc.A nappali kapcsolódásában egy 26 nm-es fedett terasz található.Az úgynevezett wellness részleg a fürdőszobából és a kert felől bejárható.Itt szauna és medence segítik a napi kikapcsolódást,lazulást,egészség megőrzést.
A ház beton alapra épült,falai 30 cm vastag hőszigetelt Leier téglából.Tetőszerkezete fából van,nyeregtetős rendszerű,mely szintén szigetelve lett.A tető héjalása Lindab cseréplemez.A beltéri ajtók fa szerkezetűek,míg a többi nyílászáró műanyag,hőszigetelt üvegekkel.
Fűtése többnyire a nappaliban megépített cserépkályháról működik,a szobákban és a fürdőben viszont Ozirisz fűtésrendszer is ki lett alakítva.Az egyéb épületekben ipari áram került bevezetésre.A vezetékes víz mellett fúrt kútról is nyerhető víz.A melegvíz ellátás elektromos bojlerekkel megoldott.
A szintén,akár napi élvezetet nyújtó tényező az ingatlan részeként-leginkább a lovakat kedvelő,tartó emberek számára-az istálló,karám és pajta.
Az istálló és a pajta is a telek hátsó részén helyezkedik el 5 boxszal,és fürdőszobás lovász szobával.Az épület 30 cm vastag blokktégla falazatú.Nyílászárói acél tokosak.
A telken a részletezetteken kívül,a már említett 67 nm kisház található még nyári konyhaként,egy,ettől különálló,kis kőépület,valamint egy filagória.Az épületeket rendezett kert,növényzet,térköves udvarrész ölelik körül.
Higgye el,itt nem lehet unatkozni,mindig van program.
Ha további kérdése lenne,vagy megtekintené az ingatlant,keressen bizalommal:
Telek Bernadett 06 70 367 7606
DÍJMENTES hitelszűrés és hitelügyintézés több bank ajánlatából,valamint teljeskörű ügyintézés jogi háttérrel egy helyen,irodánknál.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70 367 7606
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2009
IB azonosító: 9618324

Vagy érdeklődjön emailben:



* - szükséges mező