Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 1.000 m2, 35.000.000 Ft Tata kistérség, Tata

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

35.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Tata
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
1000
Telek terül.(m2):
0
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

Befektetők, vállalkozók figyelem!

Tata város frekventált helyén kínáljuk eladásra ezt a 1000 m2 jelenleg sportcentrumként üzemelő ipari ingatlant.
Körbekerített területen egy 3 emeletes épület felső szintjén találjuk az M1-es autópálya ill. 1-es út-tól mintegy 3 km-re.

AZ INGATLAN ALKALMAS:
logisztikai tevékenységre
raktározásra
kisipari üzem létesítésére
kereskedelmi tevékenységre stb.

Az ingatlan lépcsőházból ill. egy 12 személyes teher lifttel is bejárható egyaránt. Jelenleg 2 db. 300-300 m2-s terem került kialakításra valamint a többi részben irodák, öltözők ill. külön terem és mintegy 5 toalett és 6 zuhanyzó található.
Az épület belmagassága 2,85 m mely betonozott aljzattal rendelkezik. A lépcsőház, a körbekerített épületkomplexum és a 180 férőhelyes parkoló, osztatlan közös tulajdon a többi vállalkozásokkal. Kétsoros központi gázfűtés és ipari áram is van az ingatlanban. Automata tűzjelző berendezés, kiépített riasztó, vonalas telefon valamint 2 ipari és 3 Split klíma növeli a komfortérzetet.

Az épület közelmúltban felújításon esett át amely során az összes ablakok műanyagra lettek cserélve. Két ötméteres falszakaszon kívül a külső falrész ablakos. A tetőre a lépcsőházból lehet feljutni aminek a KIZÁRÓLAGOS BEÉPÍTÉSI joga ( 1000 m2) a mostani tulajdonosé. Itt akár élőterasz, szórakozóhely is kialakítható a csodálatos egyedi tatai panoráma miatt, vagy beépíthető.

A jelenleg meglévő ipari ingatlan könnyen alakítható, átépíthető alkalmat adva vállalkozások korlátlan tárházának. Ha egy központi helyen lévő ipari ingatlanra van Önnek vagy vállalkozásának szüksége, megtalálta. A tulajdonos akár vissza is bérelné hosszú távra!

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodánál vásárolható meg.Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, már használt ingatlanra is. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

A tetőtér beépítési joga átadó, amennyiben vállalják annak beépítését!

Érdeklődni:Berki Attila:30/951-7592

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30 441 7076
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2018
IB azonosító: 9627189

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező