Új építésű, Ingatlan, eladó ház, 48 m2, 2.800.000 Ft Nagykáta kistérség, Tápiószele

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

2.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Tápiószele
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
48
Telek terül.(m2):
720
Szobák száma:
1
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Újépítésű

 Leírás:

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető. A településen óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.

Az ingatlan jellemzése:

A 720 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított, gyümölcsfákkal, kerti veteménnyel ültetett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi főcsatornára való kiépítés folyamatban van. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, szigetelt fa födémmel, félnyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és biztonsági fém rácsokkal ellátva. Fűtése fa tüzelésű kandalló, meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott. Az épület riasztóval szerelt.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 2004-ben épített, szépen karbantartott lakóház 48 m2 alapterületű. A féltetővel fedett nagy teraszról belépve tágas, egy légterű, mázas kerámia borítású étkező/konyha fogad, melynek nagy ablaka a kertre néz, így a természetes fény által szép, világos helyiség. A konyhából bal kézre nyílik a hálószoba és zuhanyzós fürdő melyben helyet kapott a WC. A lakás ezen helyiségei is kerámia burkolattal ellátottak, így kényelmesen és gyorsan tisztán tartható a padló. A hálószoba szintén kertre tekintő ablakkal szerelt, szúnyoghálóval ellátott.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Kilátás:
Kertre/parkra néző

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06703160840
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21953435
IB azonosító: 9679495

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező