Ingatlan, eladó ház, 210 m2, 20.500.000 Ft Tab kistérség, Tab

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

20.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Tab
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
210
Telek terül.(m2):
595
Szobák száma:
8
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Tab kertvárosi részén, könnyűszerkezetes technológiával épült családi ház eladó. Attól függetlenül, hogy az épület alig húsz éves, tíz évvel ezelőtt a jelenlegi tulajdonosok teljesen felújították. A felújítás során új nyílászárók kerültek beépítésre, és 7 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott az épület. A beltér tekintetében laminált padló került a hálókba, és a belső lépcsők is átestek némi renováláson. A felújítás eredményeként egy kiemelkedő energetikával rendelkező, újszerű lakásban élhetnek a tulajdonosok.
Maga az épület három szintből áll. A szuterénben található kettő szoba, konyha, fürdő szinte egy önálló lakásként is működhet. Ez jó szolgálatot tehet több generáció együttélése esetén, de esetlegesen a lakáskiadást is lehetővé teszi, ami két funkcióssá teszi az ingatlant. Mert nem csak egy újszerű családi házban lakhatunk, hanem az ingatlanunkkal bevételt is elérhetünk, amiért a megvétel részben befektetési célt is szolgálhat.
A földszint és a tetőtér egy lakásként működik, mivel a tetőtérben jelenleg vizesblokk nincs kialakítva, de a lehetősége adott. A két szinten összesen öt szoba nappali egy nagyobb család kényelmes életvitelét is biztosítja.
A telek területe ideális. Kis udvar, konyhakert, gyümölcsfák helyet kaphatnak. A gépkocsi tárolására egy teljesen megfelelő, mobil garázs van felállítva, amelyet a tulajdonosok az új vevőre hagynak.
Mindent figyelembe véve az ingatlan ajánlható több generáció együttlakását megoldani kívánó, vagy a lakását bevételi forrásként is használni szándékozó vásárlóknak.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 20,5 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-tab-belterulet-elado/3103 Azonosító: 56023

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újszerű

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900457
IB azonosító: 8759219

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező