Ingatlan, eladó lakás, 53 m2, 17.500.000 Ft Szombathely

Ár:
17.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Szombathely
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
53
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Cirkó
Az építés ideje:
1962

 Leírás:

Referenciaszám: H314027


A Főiskola mellett, zöldövezeti környezetben, kétszobás, I. emeleti 53 m²-es lakás, garázzsal együtt eladó! A fűtését és a meleg vizet külön-külön készülék biztosítja. A pici gyerekek miatt a fürdőben külön gáz-hősugárzó és a két szoba közötti válaszfalba épített cserépkályha segít rá a fűtésre! A lakást pár éve újították fel, most már ráfér egy frissítés, de a család kinőtte, nagyobb házba költözne!
Az épület teljesen alápincézett, mind a 4 lakásnak külön tárolórekesz áll rendelkezésre. A padlástér beépíthető, megközelítése akár a lépcsőházból, akár lakáson belülről is megoldható! Az udvar szépen gondozott, parkosított, a kutyáknak külön kennel készült. A telken álló garázs nagyméretű (18 m²-es), elektromos hálózattal és szerelőaknával ellátott! A padlástér tárolásra, és beépítésre is alkalmas. Az udvar közös használatú.
Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 716 8354
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H314027
IB azonosító: 10478838

Vagy érdeklődjön emailben:



* - szükséges mező