Új építésű, Ingatlan, eladó lakás, 116 m2, 32.800.000 Ft Szombathely

Ár:
32.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Szombathely
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
116
Szobák száma:
4
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Fűtés típusa:
Cirkó
Az építés ideje:
2016

 Leírás:

Referenciaszám: U0028650


Szombathely belvárosa közelében, a Plaza és az új Brenner iskola környezetében, csendes utcában, 3 lakásos társasházban kínálom eladásra ezt a nappali-konyhás, 3 szobás, új építésű lakást. A lakásokhoz garázs vásárolható. Várható költözés a vásárlástól számított 4. hónap.
Néhány l00 m-en belül iskola, óvoda, Plaza. helyi járatos buszmegálló 150m-re.

Műszaki Tartalom :
Szerkezet:
Az épület egy 250m2 alapterületű mély sávalapos (90-110cm) betonágyon nyugvó 20 cm dupla 8as átmérőjü vasbeton hálóval erősített ajzaton fekszik. Phorotherm profi 44-es téglával falazott, betartva minden hőhídmegszakító előírást, amelyet a technológia előírt. Alsószint falazatain Leier körüreg panelok (16cm vastag) lettek elhelyezve, némely ponton monolit vasbetonnal erősítve. Az épület minden pontján a minimum beton minőség a C20 volt, a födémek pillérei a C25-ös betonnal lettek megerősítve. Az emelet úgy szint profi téglával falazódott. A lakáselválasztó falak, melyek a lépcsőház és a lakott tér között vannak, kifejezetten erre a célra fejlesztett hangátló téglával készültek.
A válaszfalak szerkezete minden lakásban 10 cm vastag gipszkarton, mely az előírásnak megfelelően hangszigeteléssel van ellátva.
A falakon egy erős C25 betonminőségű koszorú nyugszik. Ezen párazárás szempontjából egy kátránypapír réteg fekszik, mely a párától védi a betonnal érintkező pontokon a faszerkezetet. Az emeleti lakások záró födém dupla pallószerkezetes 20cm keresztmetszetű pallózottal készült. E felett a szokványos ácsolt tetőszerkezet plusz András merevítésekkel. A tetőszerkezet alátéthéjazata páraáteresztő tetőfólia felett 5 cm vastag ellenléc és lécezett. A házat homlokdeszkázat helyett antracit időtálló lemez borítja, mint a ház minden pontján, követve ezt az elegáns kivitelt. Terrán Zenit Carbon cserép ékeskedik a ház legmagasabb pontjain.

Külső nyílászárók, hőszigetelés:
A ház a profi lézercsiszolt A+-os tégla miatt nem kívánná meg a plusz hőszigetelést, de a ház mégis csak kap 5cm grafitos nikecel borítást. A felnti lakások feletti födémek 35cm szálas hőszigetelővel vannak szigetelve. A külső nyílászárók is a prémium kategóriába tartoznak, 3 rétegű üvegezéssel, vastag műanyag tokszerkezettel. Kívülről a ház jellegéhez illően antracit, de belülről a könnyebb belsőépítészet miatt fehér színben kerül legyártásra. Minden ablak szúnyoghálóval kerül átadásra, az utcafronti ablakok pedig redőnyt is kapnak. A lépcsőházi portál ablakok reflexiós üveggel vannak ellátva. Minden ablakhoz tartozik egy belső műanyag könyöklő fehér színben, kívülről pedig egy időtálló színes bádoglemez, melyet a technológiához hűen ragasztva helyezünk el és így az eső által okozott kopogó hangokat megszüntetjük.

Gépészet:
A ház fűtését az erre külön kialakított közös helységben egy darab kazán biztosítja, mely lakásonként szabályozható, és minden lakás külön hőmennyiségmérővel mérhető. A lakásokban fehér lapradiátorok szolgáltatják a meleget. A fürdőszobákban fehér törölközőszárítós radiátorok kerülnek felhelyezésre. Minden lakásban külön felszerelt 120 literes villanybojler biztosítja a meleg vizet. A gépészeti árazott műszaki tartalom (kád, wc, csaptelep stb.) külön műszaki tartalomban szerepel.

Villany, villanyszerelés:
Technológiához mérten villamos terv alapján külön főmérőkkel vannak a lakások ellátva. Védőcsőben elhelyezett másfeles tömör réz kábellel szerelt külön biztosítékszekrénnyel ellátott alapszerelés. Az alapár szobánként 4 dugaljt, 1 kapcsolót és 1 lámpa kiállást tartalmaz. Folyosók, közös helységek (konyha, étkező) váltókapcsolással, fehér Legrand ~ 3.000 Ft/db.
Az alapár tartalmazza dugaljak, kapcsolók árát felszerelve, viszont nem tartalmazza a lámpatesteket (azokat az új lakás tulajdonosa ízlése szerint választhatja ki és bocsájtja rendelkezésre).
Az alapár minden lakásban tartalmazza a villanytűzhely kiállást és beüzemelést. (A villanytűzhelyet és –sütőt szintén az új lakás tulajdonosa bocsájtja rendelkezésre).

Festés és gipszkarton szerkezetek:
Minden lakás mennyezete gipszkarton álmennyezettel van ellátva, mely lehetőséget ad akár süllyesztett spot lámpák kialakítására. Az alapár egy darab sík mennyezetet tartalmaz. Az emeleti lakásokban 15 mm-es tűzálló gipszkarton szerkezet technológiai előírás szerint. Alsószinti lakás normál álmennyezet. Minden lakás válaszfal szerkezete 1 réteg gipszkarton burkolattal borított szálas hőszigetelővel ellátott válaszfalszerkezet.
Az alapár minden lakás és közös helység háromszori glettelését és kétszeri fehér diszperziós festését tartalmazza.

Hideg és melegburkolatok:
Minden lakásban az alapár tartalmazza bruttó 3.500 Ft/m2-es csempe, illetve bruttó 3.500 Ft/m2-es járólap. Az új lakástulajdonosok ezt egy szerződött céggel összeghatárig saját ízlésükre kiválaszthatják.
A lakásokhoz a szobák 8 mm vastag laminált padlóval vannak burkolva, melynek bruttó 3.000 Ft/m2-es összeghatáráig egy szerződött cégnél kiválasztható.
A belső nyílászárók MDF vagy CPL borítású dekorfóliás utólag beépíthető ajtók kilincsezve, mely katalógusból választható bruttó 60.000 Ft/db áron, amely az alapár része.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 469 3639
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: U0028650
IB azonosító: 10220836

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező