Ingatlan, eladó ház, 320 m2, 49.900.000 Ft Szombathely

Ár:
49.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Szombathely
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
320
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Otthon és vállalkozás egy helyen! Szombathely belvárosától nem messze, vállalkozás működtetésére is kiválóan alkalmas családi ház eladó! A szlogen "egyben, mégis külön" is lehetne, mivel a logikusan kialakított ügyféltér a család lakóterétől függetlenül, külön bejárattal, külön mérőkkel rendelkezik. 

Az épület klasszikus, időtálló formával, hőszigetelt falazattal, illetve nyílászárókkal rendelkezik, mely garancia az értékállóságra. A több mint 20 m2-es terasz délkeleti fekvésű, így szinte teljesen szélcsendes. A gépkocsik védelméről akár 3 autó beállására is alkalmas garázs gondoskodik, mely a ház alatt lett kialakítva.

A ház belső világára is a klasszikus formák a jellemezőek. A ház központi része a konyha-étkező és a szorosan kapcsolódó nappali, mely sokgyermekes család számára is megfelelő életteret biztosít. A konyhából szemmel tartható a kert nagy része.

A helyiségek tágasak és világosak, beleértve a fürdőt is, melynek közvetlen kapcsolata van a szülői hálóval. A megfelelő szobaszám révén megvalósítható, hogy a család minden tagjának meglegyen az intim tere.

Kérem tekintse meg a házról készült belső fotókat! Hívjon a 70/946-8265-ös számon!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-946-82-65
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 32778
IB azonosító: 5694840

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező