Ingatlan, eladó ház, 56 m2, 5.500.000 Ft Salgótarján kistérség, Szilaspogony

Ár:
5.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Szilaspogony
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
56
Telek terül.(m2):
1080
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT, GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN!
Szilaspogonyon, Salgótarjántól 25 km-re, 2 szobás, 56 nm-es, teljesen felújított családi ház eladó, teljes berendezéssel! A felújítás során, 2010-11-ben, jelenlegi tulajdonosai kicserélték a nyílászárókat, az elektromos vezetékeket, bevezették a gázt, konvektorokat építettek be, lecserélték a padlóburkolatokat, klímát és riasztót szereltettek be, valamint akkor került beépítésre a konyhabútor is. A konvektoros fűtés kialakításakor meghagyták a régi cserépkályhát, ami nem csak hangulatos, hanem szükség esetén mindkét szobát, illetve a konyhát is befűti.
A környéken vadászati, horgászati lehetőség! A vadászterület a telektől 300 méterre kezdődik, a falu végén és a szomszédos településen horgásztavak találhatók, a kirándulóútvonalakon pedig geoládák (geocaching boxok) is elhelyezésre kerültek.

Nem elég a készpénze? Erre is van megoldás! Nem kell végigjárnia a bankokat, ha lakáskölcsönt és állami támogatást igényelne, mi lebonyolítjuk Önnek a vásárlás, a kölcsön, az állami támogatás teljes ügyintézését, hogy Önnek csak a költözéssel kelljen foglalkoznia!
Segítünk hitel előminősítéssel, hogy tudja, mekkora összeget igényelhet, illetve milyen törlesztőrészlettel számoljon. Arra is van megoldásunk, ha megtalálta új otthonát, de a régit még nem sikerült eladnia! Hívjon a részletekért!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:

Extrák:

Klíma

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 20 261 5329
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M56973
IB azonosító: 9563181

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező