Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 809 m2, 129.000.000 Ft Budapest, XI. kerület, Szentimreváros Városrész, Móricz Zsigmond körtér

Ár:
129.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Szentimreváros, Móricz Zsigmond körtér
Üzleti ingatlan típusa:
Telephely
Alapterület(m2):
809
Telek terül.(m2):
809
Ipari altípusok:
Telephely

 Leírás:

INGATLANBEFEKTETÉST ÉS FEJLESZTÉST KERESŐK FIGYELMÉBE!

KÖRNYEZET:
Buda XI. kerületének forgalmas központja, rossz parkolási viszonyok, fizetős parkolóhelyek térsége. A közelben vendéglátó egységek, gyors éttermek, nagy szálloda, zöld területek (Feneketlen tó), nagy diáksággal rendelkező iskolák, nagy forgalmú élelmiszerbolt, régi építésű lakóházak vannak.

AZ INGATLAN:
Két bejárattal rendelkezik, félig lakóház alatt van. Két aknával rendelkező beálló található benne, kb 50 nm-en szolgálai helyiségek (lakáshoz hasonlóan) vannak. A födém rossz állapotban van, a gerendák jelenleg is alátámasztást igényelnek. A felújításra több tervet is készíttetett a tulajdonos. Ebből látható itt pár. Mindenképpen ingatlanfejlesztést igényel.

MŰSZAKI HÁTTÉR:
A garázsban a hálózati és az ipari áram, valamint a gáz, víz, csatorna is rendelkezésre áll, ezért az átalakítások során ezek bevezetésére már nem kell költeni.

AJÁNLOM, ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, méretei és adottságai alapján több elképzelés is megvalósítható benne. Elgondolkodtató a bowling vagy egy biliárd terem megvalósítása, jó lehet parkolónak, autómosónak, bemutatóteremnek, az állami szféra ügyfélszolgálati irodájának, de akár üzlethelyiségnek is.

IRÁNYÁR:
129 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06707013228
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 6213377
IB azonosító: 7786763

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező