Birtok kúria jellegű lakóházzal! Keszthely kistérség, Szentgyörgyvár

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

27.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Szentgyörgyvár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
195
Telek terül.(m2):
7119
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

 Leírás:

A SZENTGYÖRGYVÁRHOZ TARTOZÓ ALSÓMÁNDPUSZTÁN 7119 m2-es KÜLTERÜLETI BIRTOK, 195 m2-es KÚRIA JELLEGŰ LAKÓHÁZZAL és 118 m2-es SZERKEZETKÉSZ ÉPÜLETTEL ELADÓ! Belső fotók e-mailben lekérhetők!
Magán és kereskedelmi célra (telephely, vadászház, vendégház, stb.) egyaránt alkalmas. Ipari áram 6x32A adott, az ingatlan külföldiek részére is forgalomképes!
Minden helyiség belmagassága 3.2 m. Az udvarban jó minőségű vizet adó kút is van, további épületek elhelyezéséhez a telek felső részén tereprendezés történt.
A 195 m2-es lakóházban jelenleg 2 szoba (2x26 m2), konyha, kamra került kialakításra 87 m2-en, a többi helyiség 108 m2-en jelenleg tárolásra szolgál.
Nagypolgári stílusában, eredeti állapotában felújítva nemcsak egy kényelmes otthonnak, hanem egyéb tevékenységre (raktár, műhely, stb.) is alkalmas az épület.
A természet és az erdő közelsége, a hatalmas terület, az ingatlan elhelyezkedése és adottsága nagyon sok lehetőséget rejt magában.
Az 1929-ben kőből és téglából épült ház teljes felújításra és közművesítésre szorul, fűtése egyedi, csak a villany került bevezetésre. Adott egy 30 m2-es pince is.
Szentgyörgyvár a hévízi termál tófürdő vonzáskörzetében helyezkedik el, a fürdő kb. 10 perc, a környék rengeteg kirándulási, fürdési lehetőséget biztosít a pihenni vágyók részére. Távolsági buszjárat közvetlen a terület bejáratánál áll meg, innen kelet felé Zalakaros, nyugat felé Kehida, észak felé a megyeszékhely Zalaegerszeg és dél felé Keszthely irányába is lehet közlekedni. Keszthely a Balaton-parttal csupán kb. 20 perc autóval. A község Zala megye keleti részén, a Keszthelyi kistérségben, a 76-os út mellett fekszik, nem messze, délre halad el a 75-ös főút is. A sármelléki nemzetközi reptér 9 km-re található. A közelben jó éttermek, lovardák találhatók, horgászási lehetőség van a Zala folyón és a Kis-Balatonon.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
1929
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Panorámás, Kertre/parkra néző

Extrák:

Beépíthető tetőtér
Csendes környék
Fúrt kút
Jó közlekedés
Kert
Pince
Zöldterület

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 5231584

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező