Birtok kúria jellegű lakóházzal! Keszthely kistérség, Szentgyörgyvár

Ár:
20.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Szentgyörgyvár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
195
Telek terül.(m2):
7119
Emeletek száma:
1
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

A SZENTGYÖRGYVÁRHOZ TARTOZÓ ALSÓMÁNDPUSZTÁN BIRTOK 195 m2-es KÚRIA JELLEGŰ LAKÓHÁZZAL ELADÓ! Belső fotók és alaprajz e-mailben lekérhetők!
Magán és kereskedelmi célra (telephely, vadászház, vendégház, stb.) egyaránt alkalmas. Ipari áram 6x32A adott, az ingatlan külföldiek részére is forgalomképes! Minden helyiség belmagassága 3.2 m. Az udvarban jó minőségű vizet adó kút is van. Adott egy 30 m2-es pince is.

A 195 m2-es lakóházban jelenleg 2 szoba (2x26 m2), konyha, kamra került kialakításra 87 m2-en, a többi helyiség 108 m2-en jelenleg tárolásra szolgál. Az 1929-ben kőből és téglából épült ház teljes felújításra és közművesítésre szorul, kályhás fűtésű, a házba csak a villany került bevezetésre. Nagypolgári stílusában, eredeti állapotában felújítva nemcsak egy kényelmes otthonnak, hanem egyéb tevékenységre (raktár, műhely, stb.) is alkalmas az épület. A természet és az erdő közelsége, az ingatlan elhelyezkedése és adottsága nagyon sok lehetőséget rejt magában.

Szentgyörgyvár a hévízi termál tófürdő vonzáskörzetében helyezkedik el, a fürdő kb. 10 perc, a környék rengeteg kirándulási, fürdési lehetőséget biztosít a pihenni vágyók részére. Távolsági buszjárat közvetlen a terület bejáratánál áll meg, innen kelet felé Zalakaros, nyugat felé Kehida, észak felé a megyeszékhely Zalaegerszeg és dél felé Keszthely irányába is lehet közlekedni. Keszthely a Balaton-parttal csupán kb. 20 perc autóval. A község Zala megye keleti részén, a Keszthelyi kistérségben, a 76-os út mellett fekszik, nem messze, délre halad el a 75-ös főút is. A sármelléki nemzetközi reptér 9 km-re található. A közelben jó éttermek, lovardák találhatók, horgászási lehetőség van a Zala folyón és a Kis-Balatonon.

Gazdálkodóknak vagy akár befektetésnek is ajánljuk!
..........................
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch.
....................
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújításra szorul
Az építés ideje:
1929
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Panorámás, Kertre/parkra néző

Extrák:

Csendes környék
Fúrt kút
Jó közlekedés
Kert
Pince
Terasz
Zöldterület

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 5231584

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező