Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 74 m2, 95.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Szántód

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

95.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Szántód
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
74
Telek terül.(m2):
155
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Elektromos fűtés

 Leírás:

A siófoki City Cartel ingatlaniroda kiemelten ajánlja figyelmébe az alábbi vízparti, panorámás, 21 éve saját üzemeltetésben működő meleg konyhás vendéglátóipari egységet, mely egy rendkívül látogatott szabad strand közvetlen közelében található, gyönyörű természeti környezetben.

Az üzlet tulajdonosa 1995-ben építette, és az igényeknek megfelelően alakította ki az ingatlant. Az épület alapterülete 74 m2. Az egységhez tartozó 155 m2-es terasz közvetlenül kapcsolódik a vízparthoz, nádmentesen, 14 méter szélességben, saját stéggel, melyre az üzemeltetőnek az épület fenn álltáig használati joga van.
Az épület úgy került kialakításra, hogy a földszinten kizárólag az egység üzemeltetéséhez szükséges helyiségek, míg a tetőtérben egy akár négy fő részére is alkalmas lakrész kapott helyet.

Az épület két bejárattal is rendelkezik, az egyik a gazdasági bejárat, mely szeparáltan a konyhától, előkészítőtől, az esetleges nyitva tartási idő alatti áruszállítás zavartalan lebonyolításához is igénybe vehető.
Az étterem tavasztól-őszig tart nyitva, minden engedéllyel, kialakult vendégkörrel rendelkezik.

Amennyiben a teraszról lépünk az épületbe, úgy bal oldalon találjuk a saválló berendezéssel, gépekkel felszerelt konyhát, az egyik hűtőkamrát, az előkészítőket, jobbról a söntés pultot, a személyzeti öltözőt, a másik hűtőkamrát, a szárazáru raktárat, valamint a hátsó már említett gazdasági bejáratot. Természetesen az előírásnak megfelelően a mellékhelyiségek is kialakításra kerültek, az épület nyugati oldalán.

Az egységben színvonalas, családias, vendéglátás folyik, kiváló konyhával rendelkezik. A teraszon koktélbár, parti grill, fagylaltos pult, gyerekeknek számtalan lehetőség a játékra, mivel a kerthelyiséget jobbról és balról szabad strand veszi körül játszótérrel.

Kiváló befektetési lehetőség, mivel az ingatlan rendkívül magas üzleti értékkel rendelkezik.

Amennyiben ez a páratlan lehetőség felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését elérhetőségeim valamelyikén.

Kiss Mária 70/778-2097
kiss.maria@citycartel.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 778-2097
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17102314
IB azonosító: 8177940

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező