Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 74 m2, 95.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Szántód

Ár:
95.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Szántód
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
74
Telek terül.(m2):
155
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Elektromos fűtés

 Leírás:

A siófoki City Cartel ingatlaniroda figyelmébe ajánlja ezt a vízparti, panorámás, 21 éve saját üzemeltetésben működő meleg konyhás vendéglátóipari egységet, mely egy rendkívül látogatott szabad strand közvetlen közelében található, gyönyörű természeti környezetben.

Az üzlet tulajdonosa 1995-ben építette, és az igényeknek megfelelően alakította ki az ingatlant. Az épület alapterülete 74 m2. Az egységhez tartozó 155 m2-es terasz közvetlenül kapcsolódik a vízparthoz, nádmentesen, 14 méter szélességben, saját stéggel, melyre az üzemeltetőnek az épület fennálltáig használati joga van.

Az épület úgy került kialakításra, hogy a földszinten kizárólag az egység üzemeltetéséhez szükséges helyiségek, míg a tetőtérben egy akár négy fő részére is alkalmas lakrész kapott helyet.

Az épület két bejárattal is rendelkezik, az egyik a gazdasági bejárat, mely szeparáltan a konyhától, előkészítőtől, az esetleges nyitva tartási idő alatti áruszállítás zavartalan lebonyolításához is igénybe vehető.
Az étterem tavasztól-őszig nyitva tart, minden engedéllyel, kialakult vendégkörrel rendelkezik.

Amennyiben a teraszról lépünk az épületbe, úgy bal oldalon találjuk a saválló berendezéssel, gépekkel felszerelt konyhát, az egyik hűtőkamrát, az előkészítőket, jobbról a söntés pultot, a személyzeti öltözőt, a másik hűtőkamrát, a szárazáru raktárat, valamint a hátsó már említett gazdasági bejáratot. Természetesen az előírásnak megfelelően a mellékhelyiségek is kialakításra kerültek, az épület nyugati oldalán.

Az egységben színvonalas, családias, vendéglátás folyik, kiváló konyhával rendelkezik. A teraszon koktélbár, parti grill, fagylaltos pult, gyerekeknek számtalan lehetőség a játékra, mivel a kerthelyiséget jobbról és balról szabad strand veszi körül játszótérrel.

Kiváló befektetési lehetőség, mivel az ingatlan rendkívül magas üzleti értékkel rendelkezik.

Amennyiben ez a páratlan lehetőség felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését elérhetőségeim valamelyikén.

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 778-2097
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17102314
IB azonosító: 8177940

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező