Új építésű, Ingatlan, eladó nyaraló, 80 m2, 39.800.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Szántód

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

39.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Szántód
Alapterület(m2):
80
Telek terül.(m2):
330
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Szobák száma:
6
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Szántód üdülőövezetében, lakóparkszerű környezetben eladó egy kétegységes nyaraló egyik lakóegysége. Az ingatlan a település frekventált részén, strandhoz, állomáshoz, bevásárlóközponthoz közel található.
Az eladó 80 m-es lakóegység külön épület, saját telekrésszel. Lakóhelyiségek tekintetében, a nappalin kívül öt hálóval és kettő fürdővel számolhatunk. A tégla építésű nyaraló jelenleg szerkezetkész állapotú, de a tulajdonos folyamatosan építi tovább, egészen egy emelt szintű szerkezetkész állapotra. Ebben a készültségi fokban bekerülnek a homlokzati nyílászárók, felkerül az 5 cm-es hőszigetelő rendszer, a belső térben pedig az összes gépészeti vezeték beépítésre kerül, a gáz-cirkótól a klímáig. Természetesen a kerítések és közműbekötések is elkészülnek. A meghirdetett irányár ezt az állapotot tükrözi. A burkolatok és egyéb felületképzések kialakítása, valamint a szerelvények beépítése az új tulajdonosnak lesz a feladata és lehetősége.
Lényeges, hogy az ingatlanhoz egy magánstrand tulajdonrésze is tartozik, amit a mindenkori tulajdonosok saját jogon használhatnak. Az eladási ár ezt a tulajdonrészt is magába foglalja.
Az ingatlan egy egyedi megoldás, új építésű és a saját használatú strand pedig erősen értéknövelő tényező. Cégtulajdon, tehát cégeknek számlázható, magánszemélyeknek pedig az illetékmentes vétel egy lehetőség.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 39,8 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 Azonosító: 56092

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900591
IB azonosító: 9496027

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező