Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 1.664 m2, 89.999.000 Ft Budapest, XXIII. kerület, Soroksár Városrész

Ár:
89.999.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Soroksár
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
1664

 Leírás:

Telephely és otthon egyben, amely Önre vár. Mindkét szempontból minden igényt kielégítő, belváros közeli, frekventált helyen található. A méretes, részben felújítandó telephely forgalmas főút kapcsolattal, számos helyiséggel – iroda, szerviz, raktár, műhely, kommunális helyiségek (245 nm), központi fűtéssel rendelkezik. Sok éve bevezetett üzleti terület, körben utcafronti, forgalmas főúton lévő, teljes biztonsággal védett telephely, ingyenes parkolással. Belváros autóval mindössze 10 perc.
A hozzá tarozó otthon (155 nm) szép zöld területtel szerves részét képezi az ingatlannak. Tágas, napsütötte helyiségei a maximális kényelmet, nyugalmat biztosítják a leendő tulajdonos és családja számára. A nyári melegben, vagy a téli napokon nagy teljesítményű berendezés gondoskodik a kellemes benti hőmérsékletről. Télen egyéb, alacsony költséggel működtethető alternatívák adottak fűtésre.
Az otthon alatt teljes méretben ablakos helyiségek találhatók, melyek bármilyen tevékenység részére alakíthatóak, ezen felül 2 autóval is kényelmesen beparkolhat.
Tetőtér, vagy még egy szint ráépíthető, vagyis tovább bővíthető az otthon. Kiváló a közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Iskolák, óvoda, vásárlási lehetőségek közelben.
A sok utazás a múlté, töltse idejét családjával.
Ha nem szeretne lemaradni erről a ”minden az egyben” ingatlanról, mely biztosítja az Ön számára azt a különleges lehetőséget, hogy bérleti díj fizetése, és napi utazás nélkül (ezt fordítsa családjára) tudja kézben tartani vállalkozása működését, akkor lépjen, mielőtt késő lesz.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36306659609
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 191_733
IB azonosító: 8789198

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező