Alkalmi vétel Soroksáron: szerethető családi ház megvá Budapest, XXIII. kerület, Soroksár Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

35.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Soroksár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
168
Telek terül.(m2):
1019
Szobák száma:
6
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Kiváló

 Leírás:Soroksáron, a XXIII. kerületben eladó ez lenyűgöző, dupla komfortos, tehermenetes családi ház. Személyes tapasztalásom alapján mondhatom, hogy páratlan vételi ajánlatnak számít és ki is fejtem, hogy miért így vélem ezt.

A környékről egy jól megközelíthető helyen található, mind tömegközlekedés, mind gépjárművel való közlekedés tekintetében. Példának okáért a Tököl felé tartó hév megállója nagyjából 2 percnyire található, de ugyanakkor a házban mégis csend uralkodik. Hm, igen a parkolás. Ezt megteheti az utcán díjtalanul, de inkább figyelmébe ajánlanám az 1019 m2-s telken lévő kiépített gépjárműbeállót.

A ritkaságnak számító, hatalmas telek, színvonalasan gondozott és folyamatosan karbantartott. Magamban azt mondtam, hogy „Végre, egy udvar, melyet szívből szeretnek.”.
A mesés ingatlanon kívül láthat még egy takaros melléképületet, mely kiválóan alkalmas tárolási funkciók betöltésére, de akár egy nyári konyhát is kialakíthat kedve szerint.

A családi ház két lakásból áll, melyek külön bejáratokkal rendelkeznek, de akár egybe is lehet nyitni a két épületet. De nézzük csak előbb az 56 m2-s lakóteret. Kialakítás tekintetében található benne egy előtér, étkezős konyha, melyből egy kamra is nyílik, egy hatalmas hálószoba, két félszoba és egy fürdőkádas és toalettes fürdőszoba.
A 90 m2-s lakóteret pedig szintén előszoba (melyből a 45 m2-s pincébe juthatunk), tágas nappali, két hálószoba, tágas konyha egy különlegesen kialakított kamra kapcsolattal, fürdőkádas és zuhanyzós fürdőszoba illetve külön toalett alkotja. Ezen lakrész rendelkezik első és hátsó bejárattal. Fantasztikus állapotban láthatja az ingatlan mindkét lakrészét, az utóbbi frissen kifestett szépségében pompázik.

Összesítve a szemem és szívem által látott tapasztalást, ritka, hogy ennyire, ilyen gondosan és folyamatosan karbantartott ingatlan a piacra kerüljön. Biztos Ön is tudja, ha nincsenek szeretve és megbecsülve a dolgok, lehet az akármilyen szép, semmit sem ér.

Itt nem ez a helyzet. Várom jelentkezését, amennyiben látni szeretné ezt a csodát.

Hitelügyintézésre van szüksége? Jelentkezzen e-mailben: hitel@ving.hu
Ügyvédre van szüksége? Jelezze e-mailben: ugyved@ving.hu
Eladó ingatlana van? Jelezze e-mailben: ingatlan@ving.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Jó közlekedés
Melléképület
Terasz

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 (70) 340-6036
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 827922
IB azonosító: 9667884

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező