Siófok-Sóstón Önálló nyaraló kiváló helyen 300 mét Siófok kistérség, Siófok

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

15.999.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Siófok
Alapterület(m2):
78
Telek terül.(m2):
299
Ingatlan állapot:
Átlagos
Szobák száma:
4

 Leírás:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
ÖNÁLLÓ NYARALÓ 300 MÉTERRE A BALATONTÓL!
Siófok-Sóstón, csendes, családias környezetben, téglaépítésű ÖNÁLLÓ, 78 m2-es, kétszintes, nappali+3 szobás, délkeleti fekvéssel, 13 m2-es terasszal, pincével, 299 m2-es telken fekvő, jó állapotú nyaraló eladó 300 méterre a Balatontól.
Az ingatlan két utcafrontról megközelíthető, ahol az egyik zsákutca, a másik pedig átmenő forgalomtól mentes. Zárt udvari autó parkolására lehetőség van telken belül, több autó számára is akár. Azt gondolom, hogy a telek nagyság ideális, a fűnyírással nem kell túl sokat bajlódni, így jut elegendő idő a tényleges, nyugodt, jól megérdemelt pihenésre. Fűtése jelenleg nincs, de mivel kéménnyel rendelkezik, így akár télen-nyáron használható egy kandalló, kályha beállításával vagy az elektromos fűtés kialakítása után.
A ház statikailag és műszakilag jó állapotnak örvend, nem vizesedik, nem ázik, a háztető palával fedett. Belső kialakítását tekintve a nyaraló jó elrendezésű, kulturált, tiszta, nyaralásra kész, felújítása igény szerinti, de nem szükségszerű, talán a fürdőszoba az, ami megérett leginkább erre. A ház körbe zsalugáter védelmet kapott, illetve a terasz felett naproló biztosítja nyáron az árnyékot.
A terasz alatt helyezkedik el a nagyméretű pince, ami jelenleg tárolási funkciót lát el.
Közművek: víz, villany, csatorna, gáz az utcában található.
A teraszról a tágas és világos nappaliba érkezünk, amit étkező résszel tudunk kombinálni. A nappaliból érhetjük el a fürdőszobát, ami jelenleg káddal szerelt, a konyhát, az emeletre vezető lépcsőfeljárót, és a nagyméretű földszinti hálószobát. Az emeleten két élhető nagyságú szobát találunk, amik közül az egyikhez egy erkély is kapcsolódik. Praktikus, hogy az emeleten helyet kapott egy mellékhelység is. Az emeleti szobákban a tárolási funkciót beépített szekrények látják el illetve kémény kiállással itt is találkozhatunk, így a gyors fűthetőség az emeleten is megoldott.
A nyaraló megközelítése az M7-es autópályáról nagyon gyors és egyszerű, étterem, bevásárlási lehetőség, Galérius-élményfürdő, strand a közelben van.
Vasút messze van, így a nyugodtan pihenés garantált.
Az utcakép kertvárosi jellegű, zöld övezeti, családi házak váltják egymást.
Az ingatlan tehermentes, tulajdon viszonyai rendezettek, készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható.
Befektetési célra is kitűnő választás.
Ha a nyaraló felkeltette az érdeklődését kérem, forduljon hozzám bizalommal, megtekintéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
Üdvözlettel:
Czompó Krisztián

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-30-7960-557
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 4444798
IB azonosító: 9774275

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező