Ingatlan, eladó nyaraló, 210 m2, 79.900.000 Ft Siófok kistérség, Siófok

Ár:
79.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Siófok
Alapterület(m2):
210
Telek terül.(m2):
749
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
7
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

A City Cartel siófoki ingatlanirodája kiemelten ajánlja figyelmébe ezt a szerkezetileg kiváló állapotban lévő, aranyparti, vízközeli, rendkívül jó adottságokkal rendelkező, jelenlegi besorolását tekintve hétvégi házas nyaralót, mely némi átalakítást, korszerűsítést követően alkalmas lakóháznak, illetve a hely adta lehetőségeket kihasználva nyaraltatásra is.

A 749 m2-es üdülőtelken két épület van, a főépület a földszinten 98,96 m2, az emeleten kialakított szint hasznos alapterülete 111,84 m2,  a telek Észak-keleti sarkában épült "kis ház" 36, 90 m2 alapterületű.

A főépület földszintjén kialakításra került egy nappali, két hálószoba, egy társalgó, konyha, kamra, és déli tájolással egy 21 m2-es terasz. Az épület észak-nyugati oldalán földszinti tornác beépítéssel, a tetőszinten kialakított négy különálló vizes helyiséggel ellátott szoba, társalgóval, közös étkező konyhával, lépcsőfeljáróval közelíthető meg.

Az épület tégla építésű, falvastagsága 30 cm, perlit hőszigetelő alapvakolattal van ellátva. Nyílászárók fából készültek, burkolatok a szobákban, és az előszobában párnafára erősített hajópadló, a földszinten parketta, a többi helyen kőburkolat. Francia erkély korlátja fából készült, egyedi kiképzésben, az erkélypárkány burkolata süttői mészkő.

A "kis ház" a telek észak-keleti sarkában áll, és az alábbi helyiségek kerültek kialakításra: teraszkapcsolattal egy szoba, folyosó, melyből nyílnak a mellékhelyiségek, valamint a konyha. Lakhatásra is kiválóan alkalmas, kapcsolódik több tároló helyiség is hozzá.

Az udvarban kerti csap, fúrt kút, kerti sütögető található. Fontos megemlíteni, hogy az ingatlan két kijárattal is rendelkezik. A főbejárat számozás szerinti utcafronti, míg a hátsó kijárat egyenesen a Balaton-partra vezet, mely 100 m-en elérhető..

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését elérhetőségeim valamelyikén.

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 778-2097
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 17102159
IB azonosító: 8192868

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező