Ingatlan, eladó lakás, 33 m2, 12.200.000 Ft Siófok kistérség, Siófok

Ár:
12.200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Siófok
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
33
Szobák száma:
1
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Hangulatos apartman-lakás Siófok belvárosában, garázzsal! Ezt kínálja vételre az Openhouse siófoki irodája. A takaros kis otthon mindössze 33 m2-es, a déli ablakokkal rendelkező nappaliban szépen elhelyezhető egy összecsukható kanapé, szekrénysor, valamint a szerkezetileg kissé elkülönülő konyhai résznél még egy étkező sarok is. A lakás jó állapotú, a társasház is kulturált, tiszta, s ráadásul újszerű lift is működik az épületben, így idősebbeknek, vagy akár mozgáskorlátozottaknak is alkalmas lehet. Miután a belvárosban található, befektetésnek, irodának,vagy kiadásra is ragyogó vétel! Nem beszélve arról, hogy a lakáshoz tartozik egy belső, zárt udvarban található, 18 m2-es garázs is, amely előtt akár még egy gépkocsi-beálló is kialakítható. (Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?) Bővebb információ az Openhouse siófoki irodájában kapható, T.: 06-70/428-2525 (Gyarmati László)További ajánlataink www.siofok.oh.hu, www.balatonboglar.oh.hu, www.keszthely.oh.hu
Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére: Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-428-2525
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 93753
IB azonosító: 9603066

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező