Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 908 m2, 196.000.000 Ft Siklós kistérség, Siklós

Ár:
196.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Siklós
Üzleti ingatlan típusa:
Telephely
Alapterület(m2):
908
Telek terül.(m2):
17834
Fűtés típusa:
Központi fűtés
Ipari altípusok:
Telephely

 Leírás:

A vételre felajánlott reális ár-érték arányú PÁLINKAFŐZŐ_GYÜMÖLCS ASZALÓ ingatlan a villány-siklósi borúton a Tenkes hegy völgyében fekszik, a közútról aszfaltozott magánúton érhető el.
Magyarország egyik legmodernebb technikai ás technológiai rendszerével rendelkező pálinka főzde az irányított erjesztést és kisüsti lepárlást alkalmazza a pálinkái készítése során. A kitűnő minőségű (szilva , sárgabarack,alma,cseresznye, meggy) pálinkákat (Kosher is)egyedi, dombornyomású üvegpalackban kínálják. A rendszer 1200 l/nap tiszta pálinka lepárlására alkalmas2 db alszesz főzőn ill. 1 db utópárlón keresztül.
A 2004-es beruházás során a meglévő épületeket átépítették, új épületrészekkel bővítették az EU-s normáknak és a HACCP előírásoknak megfelelően.
A feldolgozó épület földszintjén található a gyümölcsmosó, a cefreerjesztő és az egész telephely fűtését biztosító kazánház a technológiai hőigényt kielégítő gőzkazán rendszerrel.
A tetőtérben került kialakításra a gyümölcsaszaló üzem, szeletelő, előkészítő, 2db 2000kg befogadóképességű aszaló kamra és egy raktár.
A pince és présház épületegyüttes földszintjén présház, étkező, konyha tárolók, garázs és közvetlenül kapcsolódik a nagyméretű boltíves pince.
A tetőtérben több szobás lakrész, konyha , étkező,iroda, fürdő került kialakításra.
A vezetékes vízellátás 45 m-es, minősített fúrt kútból történik, a telep ipari árammal ellátott, a szennyvíz elvezetés egyedi gyűjtő rendszerbe történik.
A telephelyen 170 000 liter cefre érlelő és tárolókapacitás áll rendelkezésre.
Az üzemben található kiváló minőségű részben díjnyertes pálinka készlet (palackos és tartályos) nem része a vételárnak, viszont opcionálisan megvásárolható.
Ez egy kiváló, nyereséges befektetési lehetőség,győződjön meg róla,kérjen megtekintést kötelezettség nélkül.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36707169588
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M0000381
IB azonosító: 6923911

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező