Ingatlan, eladó lakás, 53 m2, 4.620.000 Ft Sárbogárd kistérség, Sárbogárd

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

4.620.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Sárbogárd
Lakás típusa:
Panellakás
Alapterület(m2):
53
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
0
Ingatlan állapot:
Átlagos
Fűtés típusa:
Távfűtés

 Leírás:

Sárbogárdon, Árpád lakótelepen, 53 négyzetméteres, kétszobás, harmadik emeleti lakás eladó. A bejárat az előszobába vezet, innen nyílik a fürdőszoba és a külön bejáratú WC. Az előszobából jutunk a közlekedőbe, melyből a konyha és a szobák nyílnak. A lakás átlagos állapotú. A szobák parkettásak, falait tapéta borítja. A többi helyiség járólappal burkolt, a falak többsége festett, a WC, a fürdő és a konyha falán csempe is van. A lakás melegét távfűtés biztosítja. A közös költség 4000 Ft/hó. A lakáshoz tartozik egy erkély is.
A jelen ingatlan megvásárlásához akciós lakáshitel igényelhető 2016. augusztus 8-ig*:
THM: 3,4 %**
Az induló törlesztőrészlet: 5.647 Ft/1 millió Ft hitel 20 éves futamidő (240 db törlesztőrészlet) mellett
A közjegyzői díjat a kölcsönigénylőnek nem kell megfizetnie, továbbá az értékbecslési díj teljes összegét szerződéskötést követően a bank visszatéríti. E kedvezmény az OTP Jelzálogbank Zrt. egyéb, lakáscélú hitelekre vonatkozó akcióival is összevonható.
*A lakáscélú kölcsönt az OTP Jelzálogbank Zrt. nyújtja, közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.
**A THM a 2016. április 4-én érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM értéke 5 millió Ft kölcsönösszegre 20 éves futamidő (240 db törlesztőrészlet) mellett került meghatározásra. A THM mértéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.
A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről érdeklődjön a hirdetésben szereplő telefonszámon.
Reprezentatív példa: 5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, 240 db törlesztőrészlet: 28.233 Ft/hó, 3,20%-os változó kamat (3 hónapos Bubor + 2%, 2016. április 4-én érvényes 3 hónapos Bubor (1,20%)), visszafizetendő teljes összeg (az értékbecslési díjkedvezmény figyelembe vételével): 6.849.649 Ft, a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (az értékbecslési díjkedvezmény figyelembe vételével): 73.695 Ft, THM: 3,4%.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Emelet:
3. emelet

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 636 7791
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M17431
IB azonosító: 9542752

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező