Családias és vendégszerető otthon Sárbogárdon Sárbogárd kistérség, Sárbogárd

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

49.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Sárbogárd
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
650
Telek terül.(m2):
3402
Szobák száma:
5
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Sárbogárd belterületén található kiemelkedő felszereltségű családi ház, mely minden oldalról jól megközelíthető. Nagyvárosok 100 km-en belüli távolságban vannak.
A ház beépített területe 650 m2. A fűtés gázzal és napkollektorokkal van megoldva. Teljesen zárt elektromos távirányítós kapuval rendelkezik az ingatlan. A garázsba 3 gépjármű tud beparkolni, melyhez ezen kívül tartozik még 2 tároló helyiség is, plusz a szeméttároló. Az épület végéig térkövezett behajtási, leparkolási és megfordulási lehetőség van. A leparkolt autóktól a ház bejárati ajtajáig fedett részen juthatunk be, ezen út mentén jobb oldalt egy kialakított terület található, fákkal és növényekkel. Baloldalon pedig a kapuajtón beérkezőket engedhetjük be.
A főbejáraton belépve egy előtérbe lépünk, amelyből balra átjuthatunk a szobákba, egyenesen haladva pedig az étkezőbe és a nappaliba. Már az étkezőből jól látható a galériás emelet.
Innen nyílik a konyha, melyhez egy kamra is tartozik. Konyha után találunk 2 szobát.
Majd az ellentétes irányban haladva, jól látható a kandalló és a színben is hozzá passzoló lépcső és korlát, mely a felső szintre vezet. Emellett található még 1 szoba és a hozzá tartozó gardrób.
A kandalló egyedileg kialakított formája, színe tökéletesen illik a lépcső és a ház belsőjéhez.
A nappaliból balra fordulva üvegajtón át juthatunk ki a télikertbe, melyből a Wellness részre. Az előbb említett részen található medence és jakuzzi, szauna és konditerem a teljes pihenés eléréséhez. A medence felett egyedileg kialakított festés, felhő mintázat látható.
A szobákhoz tartozik külön gardrób és fürdőszoba is.
Az emelet galériás. 3 szoba található itt, egy különálló a lépcsőtől bal oldalra, és 2 egybenyíló, melyhez tartozik a gardrób szoba és a fürdő. Az emeleti tér tágas, bármilyen célra kihasználható.
A kerthez tartozik egy kis tó, melyen egy hídon haladhatunk át. A füvesített részen kívül kerti kikapcsolódásra alkalmas terület is tartozik, fúrt kúttal, focipályával.
A ház teljes kialakítása egy családias és vendégszerető otthon. Nyugodt a környék és a kerítés is a zavartalan pihenésre van kialakítva.

A település kereskedelmi-vendéglátóipari ellátottsága kielégítő, a cukrászdától, az éttermekig, a nagykereskedelmi üzletláncoktól a háztartási üzletig, a gépjármű-kereskedéstől, a benzinkútig minden megtalálható. A város fenntartásában két oktatási-nevelési intézmény működik, melyhez négy óvoda, három általános iskola, és egységes pedagógiai szakszolgálat, családsegítő és gyermekjóléti szolgálat tartozik. Székesfehérvár 38 km, Dunaújváros 29 km, Budapest 97 km távolságra található.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újszerű
Parkolás:
2 állásos garázs, Parkolás az udvaron
Kilátás:
Udvarra néző

Extrák:

Amerikai konyha
Autóbeálló
Boltok a közelben
Csendes környék
Erkély
Étkező
Gáz
Kábel TV
Kandalló
Kert
Nappali
Parketta
Szauna
Terasz
Új nyílászárók
Úszómedence
Garázs

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06 70 388 8809
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: IP5008
IB azonosító: 7997750

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező