Ingatlan, eladó lakás, 90 m2, 62.500.000 Ft Budapest, III. kerület, Római-part Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

62.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Római-part
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
90
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
0
Ingatlan állapot:
Újszerű
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Geotermikus fűtés!!!! Télen fűt, nyáron hűt! Római Part!!!
Aktuális árajánlatunkért kérem hívjon bizalommal!!!!
Az ingatlanhoz tartozik egy 60m2-es tetőterasz!!!!
A Club La Costa lakójaként Ön színvonalasan és gazdaságosan él olyan környezetben, ahol minden nap valódi felüdülést jelent. Valamennyi lakást geotermikus energia klimatizál, ennek révén Ön fűtés- és melegvíz-számlájának körülbelül 70%-át takarítja meg, miközben a környezetet és saját egészségét is kíméli. A geotermikus rendszer további előnyöket is rejt. A környezetbarát és szénmonoxidmentes techológia feleslegessé teszi a kéményeket, maximálisan csendes. A fűtés-, hűtéscsövek a mennyezetben, padlóban és a falakban futnak, így lakberendezési álmainak többé nem szab határt egy kiálló radiátor, otthona területét száz százalékban kihasználhatja. Nincs szükség külön klímaberendezés beépítésére, így annak esetleges egészségre ártalmas hatásaitól (atkák, gombák, allergia, legionárius betegség stb.) sem fog szenvedni. A terület a Duna magasgátja révén teljesen árvédett, a fűtést, hűtést és a melegvíz szolgáltatást geotermikus energia biztosítja. A Club lakói számára strandmedence, kerti grill, játszótér áll rendelkezésre. A kertet, garázsokat és az épületeket zárt videó-rendszer védi, amely bekötésre kerül távfelügyeletre.
A lakások felszereltsége
A nyílászárók ötcellás műanyag profilban (belül fehér, kívül fa-utánzatú), háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátott szerkezetek, A várható léghanggátlás biztosítja a fokozott védelmet a külső, közlekedési zajhatásokkal szemben is. Helyenként lazúrosan festett faburkolatú részek kötik össze őket. Az erkélyek változó magasságú vakolt, tömör mellvédjeit fafogódzós horganyzott fémkorlát egészíti ki. A déli homlokzatra, az erkélykorlátok síkjába szerelt ponyvás árnyékoló szerkezetek kerülnek. A keleti és nyugati homlokzatokon francia erkélyek nyílászáróit eloxált alumínium redőnyökkel, és mozgatható rovarhálóval látjuk el. Ezek a szerkezetek az épületek egészének mediterrán hangulatú megjelenést fognak kölcsönözni.
A fűtés-hűtés fal, ill. mennyezet, a fürdőszobákban padló-fűtésrendszerrel tervezett.
Burkolatok
A belső falfelületek mészhabarccsal simára vakoltak, és festettek. A meleg padlóburkolatos helyiségek 960x96x15 mm-es, ragasztott bambusz parkettával készülnek, opcionálisan választható impregnált vízzáró, illetve tömörfa parketta. A vizes helyiségek 300x300, 300x600 mm-es, kőporcelán, ill, kerámia padlóburkolata alatt cementbázisú bevonatszigetelés készül, a falakon pedig a megfelelő magasságig, vízzáró flexibilis ragasztóval rögzített csempe v. kőporcelán-burkolat. A teraszok vörösfenyő, vagy trópusi fával burkolva.
A lépcsőházban kőporcelán, a pince-helyiségek padlóburkolata műgyanta bevonatú. (Műszaki tartalom "burkolatok" melléklete szerint!)
Konyha felszereltsége : Víz- csatorna, valamint páraelszívó csatlakozás biztosított. Mosogatógéphez szükséges csatlakozások biztosítottak.
Hűtés: A fűtéscsövekbe áramoltatott passzív hidegvíz-keringetéssel történő mennyezet, illetve falhűtés.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
2011

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

0620/552-3334
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 5480
IB azonosító: 5198386

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező