Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 32 m2, 12.000.000 Ft Budapest, IX. kerület, Rehabilitációs terület IX. ker. Városrész, Telepy utca

Ár:
12.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Rehabilitációs terület IX. ker., Telepy utca
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
32
Ingatlan állapot:

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Pest IX. kerületében, Középső Ferencvárosban, az Üllői út és a Haller út szomszédságában helyezkedik el. Közlekedése kiváló. A Haller úti 4-es és 24-es villamosmegálló csupán 200 méterre találhatók, de a Nagyvárad téri metró is elérhető gyalogosan kb. 8 perc sétával.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az üzlethelyiség egy ötszintes, sátortetős, jó állapotú társasház földszintjén helyezkedik el utcai fronton. A ház jól karbantartott.

ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:
Az ingatlan külön bejárattal rendelkezik, amely az utcáról nyílik. Az ajtón belépve azonnal az üzlethelyiségbe lépünk. A helység gyakorlatilag négyzet alakú, melyből leválasztásra került a WC és kézmosó helye. A helységet egyik oldalról végig üvegablak határolja, mely biztonsági rácsokkal van felszerelve. A helység padlózata kövezett. Az egyik sarokban korábban kis konyha volt kialakítva. A bekötési pontok megmaradtak, így egy az esetleges irodai funkciót kiszolgáló kis konyha itt kialakítható. Az üzletben ipari áram is be van kötve, így hasznosításkor olyan szolgáltatások köre is szóba jöhet, melyeknek ez alapfeltétele.

ÜZLET MÉRETEI:
Teljes méret: 32 nm
- üzlethelyiség: 29,45nm
- WC és kézmosó: 2,55 nm

Belmagasság: 2,7m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektor biztosítja. Az üzletben légkondicionáló berendezés is be van kötve. A helységben egyedi mérésre alkalmas vízóra van felszerelve. Az üzletbe 380V-os ipari áram is be van kötve.

KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan közös költsége 5500 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat és a közös villanyfogyasztást.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

Vételár: 12 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06209460470
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 22021347
IB azonosító: 9784044

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező