Ingatlan, eladó ház, 240 m2, 49.800.000 Ft Szentgotthárd kistérség, Rábagyarmat

Ár:
49.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Rábagyarmat
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
7326
Szobák száma:
4
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

RITKA ÉS KÜLÖNLEGES AJÁNLAT AZ ŐRSÉGI NEMZETI PARKBAN!!!
Először a vidékről....
Az osztrák, a szlovén és a magyar határ találkozásánál elhelyezkedő terület változatos kistájak összessége. Különleges folyók és patakok formálta dombvidék, melyet a szubalpin klíma, közel ezer forrás, több tucat kisebb-nagyobb patak, titokzatos láp, vadvirágos rétek és a gyanta illatú erdők ölelésében megbúvó apró falvak tesznek varázslatossá. A vízitúrázás szerelmesei, az erdei barangolások kedvelői és a természetvédelmi kuriózumokra vágyó kirándulók éppúgy megtalálhatják a számukra fontos látnivalókat, mint a horgászok, vagy a trófeákat gyűjtő vadászok.
Másodszor a településről....
Rábagyarmat az Alpok lábánál, a Rába folyó völgyében a Keleti-Alpok egyik elő-nyúlványán fekszik. A vidék egész élete szorosan az Alpokhoz fűződik: éghajlata, vizei, növényvilága, talaja, egyszóval a tájnak minden életmegnyilvánulására és jelenségére rányomja bélyegét a Keleti-Alpok közeli szomszédsága.
A földrajzi viszonyaira jellemző, hogy a Rábától délre fekvő falu főutcájának házai felkúsznak a két magaslat által közrefogott völgybe: jellegzetes völgyfalus (soros) településformát alkotva, a környék csendje vonza ide a városiakat.
A település „összkomfortos”, hisz 1994-től folyamatos fejlődésnek indult, kiépült a gázhálózat, bevezetésre került a rendszeres szelektív hulladékgyűjtés, megkezdődött a kábeltévé és a széles sávú Internet szolgáltatás, és átadásra került a szennyvízrendszer. Több élelmiszer vegyesbolt, ugyanannyi italbolt és számos vállalkozás szolgálja ki a lakosságot.
...és akkor az ingatlanról... minden igényt kielégítő, téglaépítésű, szigetelt, akár több generáció együttélésére alkalmas, 2000-ben, prémium anyagok felhasználásával készült, 240 nm-es családi ház. Az épület óriási, több mint 7ezer nm-es telekre épült, ebből 3000 nm-es része parkosított, automata öntözőrendszerrel, a többi részén gyönyörű fenyő erdő található.
A ház belső terei minden irányban tágasak, nagyméretű, de normál belmagasságú ( 2,70 m ) szobák lettek kialakítva. Az enteriőr egyfajta exkluzivitást ad az épületnek. Elrendezése átgondolt, így könnyen élhető a mindennapokban. A pincében szauna, boros pince( itt légfűtés, automata mesterséges szellőztetéssel ), és háztartási helyiség került kialakításra. Fűtése gáz-cirkó, padlófűtéssel és radiátorokkal egyaránt felszerelt, a nappaliban egy szép cserépkályhával. Külön épületben ( 90 nm ) található egy 3 állásos garázs és egy 36 nm-es műhely- hobbiszoba. A ház mellett egy kis tó teszi még hangulatosabbá a kertet és két teraszon is pihenhetünk ha időnk engedi.
Ha Ön szereti a nyugalmat, a kényelmet, akkor ez az Ön lehetősége....


És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
További információkért és megtekintésért kérem hívjon, vagy küldjön e-mailt!

HZ347514

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Kiváló
Az építés ideje:
2000

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/919-70-49
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: HZ347514
IB azonosító: 9633588

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező