Ingatlan, eladó telek, 1.298 m2, 29.900.000 Ft Budapest, XI. kerület, Pösingermajor Városrész, Kakukkhegyi út

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

29.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Pösingermajor, Kakukkhegyi út
Alapterület(m2):
1298
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

GYÖNYÖRŰ PANORÁMA, TÁJVÉDELMI KÖRZET SZOMSZÉDSÁGÁBAN, TERASZOS TELEK

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének kedvelt, zöldövezeti területe: Kakukkhegy. Nagy kiterjedésű természetvédelmi terület fekszik itt. Szokatlanul nagy csend övezi, a város zaja nem hallatszik el idáig. A közelben mégis találhatók busz járatok, melyek több irányban, eltérő útvonalon közlekednek, bár a megállókig 10-15 percet sétálni kell. A közeli Gazdagréten szinte minden üzlet és szolgáltatás a rendelkezésünkre áll, beleértve az óvodát, iskolát, rendelő intézetet, bevásárló központot is.

TELEK JELLEMZŐI:
A telek az egyik legvonzóbb, panorámás részen található.
Az itt elénk táruló látkép lenyűgöző, és a tiszta levegő jelentősen emeli jó közérzetünket. A telek lejtése erőteljes, most teraszos kialakítású. A bekötő út általában jól járható, szélsőséges időjárás esetén olykor ez megváltozik.
A telken a vezetékes víz még nem megoldott, jelenleg két ciszterna segít a vízgyűjtésben. A vezetékes víz átvezetésére készült már terv földmérő által, melynek papírjai a mai napig is megvannak. A bekötés a szomszéd telekről lehetséges.
A beépíthetőség 10%.
Besorolása L6/A-XI: hegyvidéki, nagytelkes, szabadonálló beépítésű lakóterület.

TELEK MÉRETE:
Az alapterület 1298 nm, amely egy kb. 3000 nm-es osztatlan közös tulajdon eladásra kínált része (használati szerződéssel rendelkezik).

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület alapterülete 40 nm, alsó szintje tégla építésű, a felső szint könnyűszerkezetes, téliesített. Alul a vizes részek, felül a lakótér van kialakítva. Állapotára nézve kissé elhanyagolt, felújítást, átépítést igényel.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A víz, a csatorna és a gáz a szomszéd utcában van; 2011-ben az egész utca teljes közművesítését tervezték, de még nem valósult meg.
A házban a vizes blokk teljesen használható állapotban van, a vízbekötésére elő van készítve. Ameddig ez megtörténik, a külső vízgyűjtő szolgálja ki a vezetékeket.
Villanyárammal rendelkezik a telek/ház. A villanyóra jelenleg egy fázisú, de bővíthető 3 X 35 amperóráig.

KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGOK:
Kakukkhegy magas területe örök panorámával és tájvédelmi környezettel rendelkezik; az itt álló épület felújítást vagy bontást igényelne. A tájvédelmi körzet közelsége meghatározó, ezért a természetkedvelőknek lehet ideális megoldás. A fejlesztésben gondolkodóknak a nagy ablakfelülettel rendelkező lehetőségeket/tervezéseket érdemes meggondolniuk (pl.: ArtConceptHouse), hogy a házon belül is élvezhető legyen a panoráma által kínált "határtalan" hangulat. Az ilyen különleges építésű házakról készült képeket is találhat a hirdetésünk fotói között.
Az osztatlan közös tulajdon másik része, egy kb. 1600 négyzetméteres telekhányad (a most eladásra kínált területen felül és felette) is várhatóan eladó lesz.

PARKOLÁS:
Az ingatlanon belül, a kertben kialakított fedett garázs épületben vagy a telken.

Irányár: 29,9 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06306465817
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 6500953
IB azonosító: 7786362

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező