Ingatlan, eladó ház, 222 m2, 21.500.000 Ft Esztergom kistérség, Pilismarót

Ár:
21.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Pilismarót
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
222
Telek terül.(m2):
1
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
6
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Ipari árammal ellátott, akár élelmiszer gyártására is alkalmas mellékhelyiséggel megtoldott, teljesen felújított parasztház eladó, mely egy tetőtérrel is ki lett egészítve. A telekre 2 külön bejárat, az épületbe 2 külön bejárat vezet. Az ingatlan 2 vagy 3 generációs házként is tökéletesen funkcionál. A házat szelektált riasztó és négy kültéri kamera védi. Saját kúttal rendelkezik.
A ház klimatizált és 2 db téglakályhával, valamint kondenzációs kazánnal is rendelkezik. A megközelíthetőség szempontjából abszolút jó helyen van. Ha vállalkozik , akkor áruja 40 perc alatt Budapesten van. Ha csak házként szeretné használni, akkor a Dunakanyar legszebb helyeinek egyikét választja, ezért csak minimális átalakítás szükséges és egy 3 generációs házként is remekül használható. A ház előtt a kerti összejöveteleknek a színvonalasabbá tételére kerti sütő, grillező áll rendelkezésre. Az épület mellett földbe ásott régi borospince található. Csónakot a házban is, de akár a víz mellett is tud tárolni.
Összefoglalva egy minden szempontból nyugodt, szép helyen Önre vár egy sokoldalúan használható, átalakítható, igazi családi ház, amely minden pillanatban egy nyaraló élményét is tudja nyújtani.

Az ár rendkívüli, hiszen 82.500 ft/nm2 áron azaz a panel ár alatt jut hozzá egy szép ingatlanhoz. Ha csak családi házként akarja használni, akkor csak a földszinti részt használhatja, mert a többi rész leválasztható.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Extrák:

Klíma

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 70 393 4997
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: M51307
IB azonosító: 9474477

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező