Eladó ingatlan Pécel Gödöllő kistérség, Pécel, Pesti út

Ár:
120.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Pécel, Pesti út
Üzleti ingatlan típusa:
Műhely
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
3300
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ipari altípusok:
Műhely

 Leírás:

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!
Az M0-ás mellett, jó közlekedéssel, Pécel központjának közelében, forgalmas helyen, egy évtizede jól működő vállalkozás, belterületi 3300 nm-en fekvő ipari telephelye, bérlőkkel együtt eladó!
A telephelyen található egy IRODAHÁZ 2 MŰHELY épület, a telephely előtt az ügyfelek parkolása megoldott, az udvarban több gépkocsi tárolásra alkalmas, fedett beálló is található. A terület teljesen körbe kerített, infra sorompó rendszerrel ellátott, az épületekben riasztó és mozgásérzékelő, mely bekötve távfelügyeletre.
Bővebben:
Az irodaház 3 szintes, 2006-ban épült, szintenként 85-nm-es, 38 PTH téglából épült, szigetelt, cserépfedéssel. Az épületben több iroda helyiség, konyha, mosdó, kazánház, raktár, irattár található. Az épület cirkófűtéssel ellátott, nyáron az optimális hőmérsékletet klímaberendezés biztosítja.
A 2006-ban épült műhelyépületben, 4 szerelőműhely található, többen szerelő akna, nagyobb belmagassággal, + szociális helységek, tárolók.
A másik 2012-ben épült szendvicspanel szerkezetű műhelyben, mely 2 szekcionált ipari kapuval van ellátva, fényezőkamra, javító műhely, szociális helységek,és tárolók is találhatóak.
Jelenleg a műhelyeket hosszú távon bérlik, nagy ügyfélkörrel rendelkező vállalkozások, mely biztos bevételi forrást biztosít. A telephelyen lévő műhelyek kialakítása, autókkal kapcsolatos többrétű tevékenységre alkalmasak. Megegyezés szerint, az ingatlant működtető Kft. tulajdonjoga is átvehető. Amennyiben érdekli Önt ez a kiváló lehetőség, várom hívását!

Referencia szám: IP344781

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-(30) 6195654
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: IP344781-705527
IB azonosító: 9569721

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező