Ingatlan, eladó ház, 99 m2, 6.500.000 Ft Pacsa kistérség, Pacsa

Ár:
6.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Pacsa
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
99
Telek terül.(m2):
5334
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
1
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

A zalaegerszegi Openhuose Ingatlan  kínálata:Eladó családi ház Pacsán!Használt ingatlanra igényelhető CSOK támogatásra alkalmas fizikai paraméterek!
Az eladó családi ház Pacsa központjában található.A közelben orvosi rendelők, boltok, hivatalok, autóbuszállomás. A kisvárost autóbuszközlekedés köti össze Keszthellyel, Nagykanizsával és Zalaegerszeggel. Pacsa a szomszédos települések központja. Óvoda, iskola a településen, akadálymentesített épületekben megtalálható, így a fogyatékkal élők is teljes értékű képzést kaphatnak. Az eladó családi ház felújításra szorul ugyan, de jelenlegi tulajdonosai az állagát folyamatosan óvják, környezetét rendben tartják. Szükség esetén azonnal költözhető. Előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, két nagy méretű szoba és egy kisebb szoba áll új tulajdonosai rendelkezésére. Az eladó családi ház fűtését jelenleg konvektorok biztosítják, igény szerint cirkóssá alakítható. A fél hektárnyi terület egy része jelenleg akácos. Méretéből adódóan kisebb gazdaság kialakítására kiválóan alkalmas a terület. Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához az alábbi referenciaszámra hivatkozva:94992 Az Ön értékesítője: Ivanics Melinda tel.: +36-30/779-34-98   email: melinda.ivanics@oh.hu
Iroda: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok Útja 41. (Ingyenes parkolási lehetőséggel!)                tel.: +36-92/510-210    email: www.zalaegerszeg@oh.hu                                                                           Amennyiben nem a  saját honlapunkon látja hirdetésemet, az alábbi linken bővebb információt talál: Esetleg böngéssze a weboldalunkat.        Amennyiben lakásvásárlási vagy építési hitelre is szüksége van, az irodánkban ingyenesen, PSZÁF szakvizsgával rendelkező hitelszakértő,  megkeresi a banki ajánlatok közül a legjobb megoldást ügyfeleinknek, és segít a hitel igénylésében is. A részletekről, feltételekről érdeklődjön a +36-30/779-34-98 telefonszámon.Bízza profikra ingatlanügyeit!  

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30 779 34 98
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 94992
IB azonosító: 9705877

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező