Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 197 m2, 17.000.000 Ft Lengyeltót kistérség, Öreglak

Ár:
17.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Öreglak
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
197
Telek terül.(m2):
1809
Ingatlan állapot:
Felújított
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Eladó vendégház Öreglakban, az Openhouse Országos Ingatlanhálózat kínálatából! A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda által kínált eladó ingatlan Öreglakban, ezen a csendes dunántúli településen található. A Balaton-parttól közúton mintegy 15 km-re (Fonyód felé), vagy 18 km-re (Balatonboglár felé) elhelyezkedő, a jó minőségű gyógyvizes és kiépített Buzsák-Csisztafürdőtől, a somogyvámosi Krisna-völgytől 10 km-re elhelyezkedő település kirándulóknak, horgászoknak, vadászoknak egyaránt vonzó, a környék borai, szórakozási lehetőségei, látnivalói ugyanúgy vonzzák az állandó lakókat és a kikapcsolódni vágyókat. Az eladó könnyűszerkezetes, felújított, nyolc szobával és mindegyikhez külön fürdőszobával rendelkező épület a település központjában található. Az északi oldalán 40 m2-es teraszról, vagy oldalsó bejáraton át juthatunk a ház belsejébe. Az épülethez építve egy kb. 30 m2-es konténerben vizesblokk található, ebben további fürdési lehetőség, mosókonyha, raktárhelyiségek találhatók. A terasz felől egy tágas étkezős konyhahelyiség nyílik. Innen egy hosszú folyosó vezet a nyolc szobához, melyek egyforma méretűek, bútorozottak. Az épületen belül kisebb tároló, mosóhelyiség és előszoba van. Fűtése elektromos panelekkel történik, víz és villany van az épületben. A kertben tűzrakó van, bekerített, így a biztonságos parkolás a zárt udvaron megoldható több gépkocsi számára. Sokféle lehetőség kínálkozik rá, hogy ez akár egész évben üzemeltethető vendégház jól kihasználható és jövedelmező legyen, főleg vadászok, horgászok, természetjárók, iskolai csoportok, vagy a gyógyfürdő vendégei számára lehet vonzó ez az eladó ingatlan. Nézze meg személyesen is, hívjon bármikor! Tel: 0670 389-0398 További ajánlataink megtekinthetők: www.balatonboglar.oh.hu és siofok.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-6253322
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 80837
IB azonosító: 8496309

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező