Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 392.464 m2, 160.000.000 Ft Lengyeltót kistérség, Öreglak

Ár:
160.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Öreglak

 Leírás:

Az  OPENHOUSE Ingatlaniroda eladásra kínál a Balatonhoz közel halgazdálkodással foglalkozó vállalkozást.
Somogy megye északi részén található 39,2464 hektár területen, amelyből halastavak vízfelülete 27,7173 hektár. A körbekerített terület északi és déli kapuval ellátott, a kerítés mellett az infra védelmi rendszer teljes telepítése megtörtént. Mindhárom tó villamos energiával ellátott. A tavak körül 100 méterenként elektromos dobozkiállóval, érintésvédelmi biztosítóval felszerelt a hálózat. Az oszlopok és a transzformátor is saját tulajdonúak. A hálózatot egy Diesel aggregátor is kiegészíti.A tavak teljes körű vízkormányzással, 2 db duzzasztóval működnek, palánk hullámvédelemmel védettek. A halastavakhoz tartozó területen az utak kővel borítottak, minden nagyságú és fajtájú halszállító könnyedén közlekedik rajtuk. A tavakon összesen 26 db 8 lapátos horizontális levegőztető, 7 db vertikális levegőztető,valamint 32 db 60 literes önetető biztosítja a halállomány megfelelő ellátását. A harcsaszaporító programhoz teljes rendszer van kádakkal, szűrőkkel és vízkormányzással.
A halgazdálkodási rendszer teljes felszereltségével együtt várja új gazdáját. A halászathoz hálók, válogatóasztal, hordozóedények és elektromos mérleg is rendelkezésre áll. A dolgozók munkáját könnyítő gépek, berendezések, eszközök, gépkocsik, kiszolgáló helyiségek az irányárban benne vannak. Ezekről részletes felvilágosítást adunk az érdeklődőknek. 2014 tavaszán a halastavak újból betelepítésre kerültek, amely jelentős értéknövelő beruházás.Az ingatlan irányára: 160.000.000.-
Kereső ügyfeleink számára szolgáltatásunk ingyenes. Minden kérdésére szívesen válaszolok, hívjon bátran a  0670-427-1859 -es telefonon és hivatkozzon az ingatlan azonosító számára: 51394 Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére: ·        kedvezményes ügyvédi költség, ·         ingyenes tanácsadás, ·        partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, ·        értékbecslés, ·         energetikai tanúsítvány elkészíttetése! ·        hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk Ön az első!  

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
392464

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70-427-1859
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 51394
IB azonosító: 7208364

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező