Napsütötte Toscana 1400m2-en Székesfehérvár, Öreghegy Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

95.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Öreghegy
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
330
Telek terül.(m2):
1440
Emeletek száma:
2
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Kétféle ember létezik. Aki már járt Toscanában, és aki járni fog. Ez nem véletlen…

Ez az ingatlan kiszakítja önt a térből és egy kellemes, mediterrán világba helyezi otthonát. A nagyméretű, összközműves telken felépült (néhány belső munkálat még folyamatban) Toscana villa stílusú épület 330m2-en szolgálja az ön kényelmét, a lehető legmagasabb fokon.

Az autentikus Itália életérzést fokozza még a 160m2-es grill terasz, ahol pompás családi és baráti összejöveteleket lehet szervezni. Ha az időjárás nem lenne kegyes a külső medence használatához, akkor a belső medence még mindig rendelkezésre áll, a szaunával együtt. A kert örök szépségéről öntözőrendszer gondoskodik. A gépjárművek zökkenőmentes használatát és megfelelő elhelyezését automata kapu és dupla garázs biztosítja.

A pozitív hatás az épületbe lépve sem múlik el. Mindenütt kifinomult stílus és igényesség köszön vissza. Minőségi anyaghasználat, precíz, osztályon felüli kivitelezés. Az enteriőr jellemzője a visszafogott színhasználat, mely az eleganciát emeli ki. Nincs itt, mi jó kedélyünket szegje, így ez kiváló otthon, az energiával való feltöltődés helye. Az érzés megfizethetetlen, a többit intézheti irodánkban.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Újszerű

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-70-770-9797
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9293134

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező