Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 532 m2, 255.000.000 Ft Budapest, XII. kerület, Németvölgy Városrész

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

255.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Németvölgy
Üzleti ingatlan típusa:
Iroda
Alapterület(m2):
532
Telek terül.(m2):
771
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Parkolás:
Parkolás közterületen ingyenes

 Leírás:

Eladásra kínálunk a XII. kerületben, a Németvölgyi úton, egy egyedi tervezésű és minőségi kivitelezésű irodaépületet. Az épület tervezője, a Makovecz Tervező Iroda társalapítója, Koppány Zoltán volt.
2005-ben az épületet átminősíttették irodaházzá és felújították.
A HVG hajdani szerkesztőségi épülete volt, jelenleg is egy cégcsoport központjaként funkcionál. Kiváló lehet cégközpontnak, nagykövetségnek, egészségközpontnak, szerkesztőségnek, stb.
A telek mérete 771 m2 (jelenleg zöld park), az épület nettó 532m2, négy szinten helyezkedik el.
Több kicsi, közepes, illetve nagyszoba, valamint két nagyterem, - melyet jelenleg oktató és bemutató teremnek használnak, - lett kialakítva. Minden szinten találhatóak mellékhelyiségek és „várónak” kialakítható központi terek.
Az épület be van kötve a többzónás biztonsági rendszerbe is, amely az összes érintett nyílászárót, valamint az összes belső teret felügyeli.
Az ingatlan többzónás, szintenkénti méréssel és biztosítással ellátott villamos hálózattal rendelkezik. Az épület fűtési tüzelőanyaga gáz, megoldása 2 db professzionális gázkazán. Az épület hővesztése a speciális formája és vákuumos hőszigetelő üvegei miatt nagyon alacsony.
Jelenleg nagyszámú analóg és ISDN telefonvonal csatlakozással ellátott, valamint többféle, egymást kiegészítő internetkapcsolat áll rendelkezésre. A teljes elektronikai és kommunikációs központot egy külön biztonsági rendszerrel ellátott, zárt részen helyezték el.
A csendes, mégis tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető irodaházat nagy kert veszi körül. A terasz és a szép nagy kert kiváló helyszíne lehet akár a soron következő megbeszéléseknek, akár – egészségügyi központ esetén – a betegek várakozási helyének.
A gépkocsival érkezők számára parkolás a környező kis utcákban, fizetős övezetben lehetséges, de a munkatársak számára van lehetőség a helyi Önkormányzattól ingyenes parkolást kérni.
A nyugati sztrádák könnyű megközelíthetősége szintén előny lehet.
Érdeklődés esetén teljes alaprajzot tudunk küldeni.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Felújítás éve:
2005

Extrák:

Klíma
Riasztó

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

20/543-9228
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: CSA1997
IB azonosító: 7536906

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező