Ingatlan, eladó telek, 754 m2, 4.200.000 Ft Héviz kistérség, Nemesbük

Ár:
4.200.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Nemesbük
Alapterület(m2):
754
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN.
Nemesbük főutcáján, a kétlyukú híddal átívelt Köszvényes patak közvetlen szomszédságában, annak a keleti oldalán fekszik ez az öreg fákkal övezett telek, mely egészen a patakig húzódik.
A komoly turisztikai látogatottságnak örvendő közismert településekkel övezett nemesbüki telek számos lehetőséget kínál új tulajdonosának.
Nemesbük község a Köszvényes patak völgyében, annak két partján fekszik. A Zala folyó és a Gyöngyös patak közötti dombságon, Hévíztől 6 km-re északnyugatra 190-260 m tengerszint feletti magasságon.
Az 1990-es években jelentősen megnőtt a falusi turizmus keretében a település utáni érdeklődés, amely a közeli, nagy turisztikai központok, Hévíz, Keszthely, Kehidakustány közelségének köszönhető. Fejlett infrastruktúrával rendelkezik, kiépített a villany, ivóvíz, csatornarendszer, gáz és telefonhálózata.
Nemesbüköt festői fekvése, tiszta, rendezett környezete, nyugodt atmoszférája miatt szívesen látogatják a pihenni vágyó vendégek, akik felüdülést és gyógyulást keresve a fennálló közúti kapcsolatok miatt egyaránt választhatják mind Hévíz, mind Kehidakustány gyógyfürdőit.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704123436
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: T016601
IB azonosító: 9157652

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező