Új építésű, Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 148 m2, 20.572.000 Ft Gödöllő kistérség, Nagytarcsa

Ár:
20.572.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Nagytarcsa
Üzleti ingatlan típusa:
Telephely
Alapterület(m2):
148
Ingatlan állapot:
Újépítésű
Ipari altípusok:
Telephely

 Leírás:

Nagytarcsán, az M0 keleti szektorában, a Budapest és Nagytarcsa között húzódó 3101.sz. út mentén, ipari területen, eladó, 2014 nyarán épülő,- várhatóan idei átadással elkészülő csarnoképületek, melyekben ipari, kereskedelmi, raktár tevékenységek folytathatók. Az egyes épületek egységei egybe nyithatók, méretük tetszés szerint növelhető. Minden egység önálló 1/1 tulajdoni hányadú, önálló társasházi albetét.
Az épületek belmagassága 5,3-7,7 m között, így galériázhatóak. Energiatakarékosak, hőszigetelésük meghaladja a lakóépületekre előírt szintet, felülvilágítói és műanyag nyílászárói nappali fényt biztosítanak. Az épület aljzata 3 tonna/nm terhelésre méretezett. Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal, önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve: (villany 3x16A, víz, tűzvíz, csatorna, 4m3/h gáz, internet és telefon).
A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni, az egységekhez azok méretétől függően legalább négy parkolóhely tartozik.
A csarnokok megvásárlásához az eladó banki ügyintézésben és pályázat benyújtásában segítséget nyújt. További kedvezményt jelent, hogy többféle uniós és kormánytámogatás (akár 40%) vehető igénybe.
A hirdetésben szereplő képek referenciaképek. Az ár áfa és alku nélkül, 148nm-es egységre értendő. Minimális eltérés lehet, a helyiség elhelyezkedésétől függően.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06/20-292-4145
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: D2156
IB azonosító: 7753397

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező