Ingatlan, eladó ház, 130 m2, 14.800.000 Ft Zalakaros kistérség, Nagyrada

Ár:
14.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Nagyrada
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
130
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:

 Leírás:

NAGYRADÁN , egy Keszthelytől 29, Hévíztől 19, Zalakarostól pedig 6 km-re található csendes, hangulatos faluban található ez az ELADÓ CSALÁDI HÁZ , a Kis-Balaton szomszédságában. A HÁZ az 1950-es évek közepén épült, és azóta folyamatosan, nagy gonddal és odafigyeléssel karbantartott állapotú. A CSALÁDI HÁZBAN négy tágas szoba, konyha, fürdő, kellemesen hűvös kamra, étkező, előszoba került kialakításra. A kazánházban gáz-, illetve fatüzelésű kazán gondoskodik a központi fűtés hőellátásáról. Az összközműves, ipari árammal is ellátott CSALÁDI HÁZ hoz szépen parkosított, virágos udvar, állattartásra alkalmas melléképületekkel rendelkező hátsó udvar, illetve gyümölcsfákkal beültetett konyhakert tartozik. Az udvaron bevizsgált, jó minőségű, iható vizet adó kerekes kút gondoskodik a tulajdonosok és a kerti növények szomjának csillapításáról. Ezt a jó minőségben megépített és nagy törődéssel gondozott CSALÁDI HÁZAT a csendes vidéki életre vágyóknak ajánlom elsősorban, akik egy hangulatos faluban, NAGYRADÁN , a természet közelében képzelik el a jövőjüket.

Amennyiben ez az ELADÓ CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését hívjon Ön is bizalommal a +36-30/942-3370 telefonszámon a következő referenciára hivatkozva: 37672.

 Vásárolna,de nincs rá keret? Kollégám, díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel és CSOk tájékoztatással áll rendelkezésére.  

 Bízza profikra ingatlanügyeit! 

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-30-942-33-70
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 37672
IB azonosító: 8957580

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező