Ingatlan, eladó lakás, 45 m2, 5.640.000 Ft Nagykanizsa kistérség, Nagykanizsa

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

5.640.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Lakás
Elhelyezkedés:
Nagykanizsa
Lakás típusa:
Téglalakás
Alapterület(m2):
45
Szobák száma:
2
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Emelet:
4. emelet

 Leírás:

Eladó ingatlan Zala megye,Nagykanizsa,Bartók Béla utca.A panel lakás 10 emeletes liftes ház 4.emeletén helyezkedik el. A 45 nm-es 2 szobás lakás szigetelése megtörtént, nyílászárók műanyagok. A fűtésről konvektorok gondoskodnak, emiatt kedvező a lakás rezsije, illetve a körbefűtöttsége miatt alacsony a gázfogyasztás. A beépített szekrények a rakodást segítik. A lakás zöld területre néz, a parkolás köztereületen ingyenes.
A jelen ingatlan megvásárlásához akciós lakáshitel igényelhető 2016. augusztus 8-ig*:
THM: 3,60 %**
Az induló törlesztőrészlet: 5.723 Ft/1 millió Ft hitel 20 éves futamidő mellett
A közjegyzői díjat a kölcsönigénylőnek nem kell megfizetnie, továbbá az értékbecslési díj teljes összegét szerződéskötést követően a bank visszatéríti. E kedvezmény az OTP Jelzálogbank Zrt. egyéb, lakáscélú hitelekre vonatkozó akcióival is összevonható.
*A lakáscélú kölcsönt az OTP Jelzálogbank Zrt. nyújtja közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.
**A THM a 2016. január 27-én érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM értéke 5 millió Ft kölcsönösszegre 20 éves futamidő mellett került meghatározásra.
A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről érdeklődjön a hirdetésben szereplő telefonszámon.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Parkolás:
Parkolás közterületen ingyenes
Kilátás:
Panorámás, Utcára néző

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Kaputelefon
Különnyíló szobák
Lift
Parketta
Új nyílászárók

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-703341099
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 9547676

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező