Ingatlan, eladó nyaraló, 40 m2, 6.900.000 Ft Monor kistérség, Monor

Ár:
6.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Monor
Alapterület(m2):
40
Telek terül.(m2):
6160
Ingatlan állapot:
Átlagos
Szobák száma:
2

 Leírás:

Ez a hirdetés azoknak szól, akik a megvásárlás után már csak leszüretelni szeretnék a termést, a terményeket, ugyanis egy olyan birtokot ajánlunk fel Önöknek kedves vásárlók, mely a mai napig mindennapos szinten gondozott, művelt, locsolt, odafigyelt területet foglal magába.
A telek egészén a gyümölcsös, a szőlő teljes figyelemmel, lelkiismeretesen gondozva van, a legfinomabb termések birtoka az ingatlan, és a következő években is a legtöbb termést hozza egy gondos gazda kezei alatt, legyen Ön ennek a csodának az új birtokosa.
Jelenlegi tulajdonosunk szívvel-lélekkel gondját viseli a gazdaságnak, párja nincs itt Strázsa-hegyen, főleg hogy egy 4 szintes épület + egy melléképület tartozik hozzá, pincével, szőlészeti felszerelésekkel, eszközökkel.
A 6.160 m2 telek 2/4 része gyümölcsös 106 db gyümölcsfával, 1/4 része kordon művelésű szőlő, 1/4 pedig akár veteményezhető, jó minőségű föld. Az egész terület körbe van kerítve, kapuval zárható. Az ingatlanon fúrt kút biztosítja a vízellátást, a területen öntöző csapok vannak végig vezetve.
Az épület 4 szintes, kettő szint a földfelszín alatt, kettő a földfelszín felett található. Az épületbe a víz be lett szerelve, mosogató, zuhanyzó ráköthető. A padlásszoba nincs befejezve, az ízlés szerint kiépíthető, kialakítható. A pincében működő vízcsap van, a fúrt kút vize oda is bevezetésre került. A teraszról panorámás kilátással egész Monor városa látható. A telekre mindkét végéről kerítésen át és bezárt kapukkal biztosított magán úton lehet bejutni.
Az ingatlan ára tartalmazza a hozzá tartózó felszerelést. Pl.: hordók, 10hl rozsdamentes kád, prés, elektromos szőlőcsumázó stb.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06 30 960 57 39
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 4113320
IB azonosító: 9177873

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező