Ingatlan, kiadó üzleti ingatlan, 5.014 m2, 2.000.000 Ft Győr, Ménfőcsanak Városrész

Ár:
2.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Kiadó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Ménfőcsanak
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
5014
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

GYŐR KERESKEDELMI KÖZPONTJÁBAN, M1-ES AUTÓPÁLYA KÖZELÉBEN, 1160M²-ES, 2 SZINTES, IRODAHÁZ, BEMUTATÓTEREM, ÜZLETHELYISÉG, RAKTÁR LEKÖTHETŐ. IGÉNY ESETÉN EGYEDI KIALAKÍTÁS MEGOLDHATÓ. 
Az épület funkciója önálló rendeltetési egységként igény szerint alakítható:- lehet irodaház, - bemutatóterem, üzlethelyiség, - illetve raktár stb. A meglévőtől független, kétszintes, külön bejáratú, összesen 1160 nm-es épület bérbeadó.

A tervezett épület számos előnyös, versenyképes tulajdonsággal rendelkezik: - A város szabályozási terve alapján az ingatlan nagy bevásárlóközpontok és nagy kiterjedésű kereskedelmi célú különleges övezet területen helyezkedik el, környezete ilyen jellegű épületekkel beépített. - A terület megközelítése nagyon egyszerű:  közvetlenül a 83-as főút szomszédságában és az M1-es autópályától 200 m-re található. A belvárostól 6 km, az Audi gyártól 10 km a távolság.

- A telek területe 5.014 nm. - Az új épülethez 33 zárt udvari parkolót létesítünk. - A meglévő épülethez a bővítésben a tervek szerint az igényeknek megfelelő egység működne, a meglévőtől független módon kialakítva. Erre két szinten 600-600 nm terület áll rendelkezésre, ahol tetszőlegesen kialakíthatóak irodák, üzlethelyiségek, raktárak, illetve bemutatóterem. - Külső megjelenése modern, visszafogott, színvilága alkalmazkodik a meglévő épületéhez, azonban igény szerint változtatható. - Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a tervezett épület belső kialakítása, a válaszfalak elhelyezése, a helyiségek funkciója, színvilága, az épületrész villamossági, valamint fűtési, hűtési rendszere a jövőbeni bérlő igényeihez igazodik majd. Fenti igényekhez alkalmazkodva rövid határidővel vállaljuk a kivitelezést. Az épület már érvényes építési engedéllyel rendelkezik, amely hosszú távra bérbeadó.  2000000/hó

3 havi kaucióval és hosszú bérleti szerződéssel 5-6 hónap alatt birtokba veheti.
BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-977-78-37
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 76473
IB azonosító: 8144850

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező