Ingatlan, eladó telek, 1.098 m2, 7.990.000 Ft Pécs, Mecsekoldal-Rigóder Városrész

Ár:
7.990.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Telek
Elhelyezkedés:
Mecsekoldal-Rigóder
Alapterület(m2):
1098
Telek típusa:
Egyéb telek

 Leírás:

Eladó építési telek Pécsett, Tettyétől Keletre. A terület 1098 m2, csatornázva, egyéb közművek a telek előtt az utcában. Közel van a belvároshoz, nívós környezetben, mégis a természetben- Mecsekoldalban, nagyon jó közlekedési lehetőségekkel.
Pécs egyik városrésze Rigóder, ezer fős városrész. A magas iskolázottsági indexszel rendelkező városrész lakóterületei főleg kertvárosiasak, több lakópark épült itt 2000 óta. A kereskedelmi üzletek száma igen csekély, a vendéglátóhelyek száma pedig minimális.
Aki idilli környezetből gyorsan akar a belvárosba, munkába, iskolához eljutni, innen kényelmesen, néhány perc alatt megteheti. A telek körüli lakóházak impozáns megjelenésükkel a polgári jólétet és nyugalmat közvetítik.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!
Hívjon bizalommal, hogy kiválasszuk az igényeinek legmegfelelőbb ingatlant naponta bővülő kínálatunkból.Hitelre van szüksége? Az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre. Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégánktól!
Hitel Centerünk 20 bank legjobb hitel ajánlatait, és azok összehasonlítását kínálja díjmentesen, egyedi kedvezményekkel.
Bővebb információért, finanszírozási ajánlatokért forduljon bizalommal hiteltanácsadó kollégánkhoz.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36703886418
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: T008389
IB azonosító: 9701329

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező